Xbox One'a 120 Hz Desteği Geliyor - Haberler - indir.com

Xbox One'a 120 Hz Desteği Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-24 16:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Piyasada bulunan popüler oyun konsolları arasında sıkı bir rekabet devam ediyor. Bu noktada Microsoft'un Xbox One cihaz serisi için yeni bir güncelleme sunuldu. Şirket şu sıralarda Xbox One S ve One X modelleri için FreeSync teknolojisi sunmaya hazırlanırken şimdi ise Xbox One modeli için 120 Hz desteğinin hazırlıklarına başladı. Xbox One'a kazandırılacak olan 120 Hz ekran yenileme özelliği sayesinde oyunlar artık daha akıcı bir görünüme sahip olacak.

Oyun konsolu oyuncuları konsollarını TV yerine tepkime hızı bir hayli hızlı olan ve ekran yenileme hızından ötürü monitörleri tercih ediyorlar. Microsoft cephesi de monitörlerde oyun oynayan oyuncuların bir hayli işine yarayacak olan 120 Hz görüntü desteğinin hazırlıklarına başladı. Testler sürerken Xbox Insider kullanıcıları için sunulan 120 Hz desteği 1805 sürüm numarasına sahip olarak geliyor. Ayarlar > Görüntü ve Ses bölümü üzerinden yeni ekran yenileme hızı ayarlanabiliyor. Ancak bu özelliğin şuan için her oyunu desteklemediğini belirtelim.

Yaz mevsimi ile beraber tüm oyunculara 120 Hz desteğinin sunulması beklenirken Xbox One S ve One X modellerinin de bu desteğe kavuşması bekleniyor.





PAYLAŞ