Xbox One oyunları iki katından fazla zamlandı! - Haberler - indir.com

Xbox One oyunları iki katından fazla zamlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 0 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-05 11:26:02
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Oyun

Bilgisayar'da oyun oynamayı sevenlerin yanı sıra konsolda Xbox One seven oyunculara kötü haber, Xbox One oyunlarının Türkiye fiyatlarına zam geliyor!

Aniden ve neden zam yapıldığı hakkında açıklama yapılmayan zamlardan sonra özellikle yeni oyunların fiyatı uçuşa geçti! Son zamanlarda oldukça popüler olan The Division 2 oyununun standart versiyonunun güncel fiyatı 602 TL, Gold versiyonunun güncel fiyatı ise 837 TL'den başlıyor.

En çok kazandıran firma kim; PlayStation Now mı Xbox Game Pass mi?En çok kazandıran firma kim; PlayStation Now mı Xbox Game Pass mi?

Fiyatlar iki katından fazla zamlandı!

Ön siparişe yeni açılmış Control oyunu bu zamdan çok kötü zarara girdi! 145 TL fiyata sahip olan oyunun yeni fiyatı 395 TL'ye kadar yükseldi. Mortal Kombat'ın en güncel oyununun ön sipariş fiyatı ise 352 TL'ye yükselmişken Battlefield V ise ortalama yüz liradan fazla zamlanarak 380 TL fiyatına yükseldi. Bu zamlanan oyunlar tüm oyun listesini kapsarken Red Dead Redemption 2 de 566 TL fiyatına yükseldi.

Xbox'ın oyunları indirimli fiyatlara verdiği ve kısa süreli ücretsiz oyun verdiği servisi Xbox Game Pass zamlanan oyun fiyatlarından etkilenmiş değil. Servis ücreti halen aylık 59 TL olarak duruyor.


İlgili uygulamalar
Xbox Game Pass Ocak 2019 Oyunları AçıklandıXbox Game Pass Ocak 2019 Oyunları Açıklandı
Ocak ayında Shadow of Mordor Xbox Game Pass'e gelebilir!Ocak ayında Shadow of Mordor Xbox Game Pass'e gelebilir!

PAYLAŞ