Xbox One için Ön Sipariş Tarihi 21 Temmuz - Haberler - indir.com

Xbox One için Ön Sipariş Tarihi 21 Temmuz

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Türkiye pazarında 5 Eylül'de satışa çıkacak olan Xbox One için ön sipariş tarihinin 21 Temmuz olduğu açıklandı. Xbox One için ön sipariş veren kullanıcılar yaklaşık 450 TL değerindeki iki oyuna da bedava sahip olabilecekler.

21 Temmuz - 5 Eylül tarihleri arasında ön siparişe açık olacak Xbox One, kullanıcılara Türkçe arayüzle birlikte sunulacağı gibi ön sipariş veren tüm kullanıcılar konsola büyük avantajlarla sahip olma fırsatını da yakalayacaklar.

Xbox One

Geçen yılın Eylül ayında 13 ülkede satışa çıkan Xbox One, 5 Eylül tarihinden itibaren Türkiye ile birlikte toplam 29 ülkede kullanıcılarıyla buluşacak.

İki farklı paket halinde ön siparişe sunulacak olan Xbox One'ın 1999 TL'lik paketinde; Xbox One konsol, Kinect, FIFA 15, Dance Central, Spotlight, Kulaklık, Day 1 özel kumanda ve Day 1 Achievement yer alıyor. 1599 Tl'lik paketinde ise; Xbox One konsol, FIFA 15, Forza 5, Kulaklık ve kumanda bulunuyor.

Xbox One Games Store

Ayrıca piyasaya sürüldüğü günden bu yana kullanıcılardan gelen öneri ve yorumlar ışığında her ay yayınlanan güncellemeler ile yeni yeteneklerine kavuşan Xbox One, oynanan oyun ve seyredilen TV programları arasında anında geçiş yapabiliyor.

Eğlencenin hiç bir anını kaçırmamanızı garanti eden konsol Upload Studio ve Twitch gibi uygulamalar sayesinde oyunlardaki en güzel anları da kayıt etmenizi ve paylaşmanızı sağladığı gibi Microsoft'un bulut servisleriyle de eğlenceyi farklı bir boyuta taşıyor.

Xbox One, ayrıca Xbox Live Gold üyeliğine sahip oyuncuların oynayabildiği Free to Play tarzı oyunlara da ev sahipliği yapıyor.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ