Xbox One için etkiileşimi arttıracak bir özellik geliyor - Haberler - indir.com

Xbox One için etkiileşimi arttıracak bir özellik geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-21 19:03:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Sosyal Medya

Dijital oyun platformu olan Steam’da uzun bir süredir arkadaşlarınızın oynadıkları oyunları görüntüleme özelliği bulunuyordu. Şimdi ise benzeri bir şekilde Xbox One cephesine gelen güncelleme ile beraber arkadaşlarınızın oynadıkları oyunları artık satın alabileceksiniz. Xbox One oyun konsolu, piyasada bulunan konsollar arasında tercih edilen isimler arasında bulunuyor. PC üzerinde kullanılan oyun platformlarında o an için arkadaşlarınızın oynadığı oyunlar sizler ile paylaşılıyor ve o oyunlara erişilebiliyor. Bu noktada bu alanda en iyi isim olarak Steam platformunu görüyoruz. Ancak bu özelliği şimdi ise oyun konsolları tarafında görmeye başlıyoruz.

Xbox Güncellemesi Arkadaş Etkileşimini Artırıyor

 

Microsoft'un Gizlediği Xbox One Satış RakamlarıMicrosoft'un Gizlediği Xbox One Satış Rakamları

We are starting to roll out a new feature for Xbox One: Directly from the Guide you will be able to quickly get more information on a game your friend is playing - with a link to play it (if installed), install (if you own it) or buy it + a link to the official club pic.twitter.com/VpVGqPzI6u — Larry Hryb (@majornelson) 19 Kasım 2019

 

 

Xbox Oone için gelen bu yeni güncelleme sayesinde artık arkadaşlarınızın oynadığı oyunlar hakkında daha fazla bilgi sahibi olabileceksiniz. Ayrıca bilgi sahibi olmakla kalmayıp söz konusu oynadığı oyunu satın almanız da mümkün olacak. Bu yeni klavuz güncellemesi ile beraber bu özelliği nasıl kullanılacağı da konsol içerisinde oyunculara gösterilecek. Satın almanın yanı sıra oyunun resmi sayfasına erişerek çeşitli detayları görebilirsiniz. Ayrıntılar için ise bir arkadaşınızın profilini seçerek üzerine basıp oynadığı oyunu, oyun resmini ve yükle seçeneğini göreceksiniz. Bu sekmelerden yükleme yapabilir veya bilgilere erişebilirsiniz.

Şirket yöneticilerinden olan Larry Hryb özelliğin ekran görüntüsü ve kullanım biçimini Twitter hesabından kullanıcılar ile paylaştı.


Oyunculara müjde! Yeni Xbox One S modeli geliyorOyunculara müjde! Yeni Xbox One S modeli geliyor
Xbox One oyunları iki katından fazla zamlandı!Xbox One oyunları iki katından fazla zamlandı!

PAYLAŞ