Xbox Live Gold Ocak oyunları belli oldu - Haberler - indir.com

Xbox Live Gold Ocak oyunları belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-23 21:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Yazılım devi Microsoft, Xbox Live Gold ve Game Pass Ultimate aboneleri için ocak ayında ücretsiz olarak vereceği oyunları resmi olarak açıklandı. Microsoft’un yaptığı duyuruya göre 2021 yılının ilk ayında Xbox Game Psas ve Xbox Live Gold aboneleri için platformda dört farklı oyun göreceğiz. Microsoft şirketi Xbox Game Pass Ultimate ve Xbox Live Gold hizmetleri için sunduğu çeşitli fırsatlar ile oyun severlerin yüzünü güldürmeye devam edecek gibi duruyor. Bu söz konusu hizmetler kapsamında ise abonelere her ay ücretsiz oyunlar sunmaya devam eden Microsoft’un 2021 yılı için ilk ücretsiz oyun detayları da ortaya çıktı.

Ocak oyunda söz konusu aboneler için dört farklı oyunu ücretsiz göreceğiz. Xbox 360 ve Xbox One için gelecek olan söz konusu ücretsiz oyunlar farklı tarih aralıklar ile erişilebilir olacak.

Xbox kullanıcıları da Cyberpunk 2077 oyununu iade etmeye başladıXbox kullanıcıları da Cyberpunk 2077 oyununu iade etmeye başladı

Xbox Live Gold ve Xbox Game Pass Ultima yeni yılın ücretsiz oyunları

Xbox One cephesinde oyuncular ocak ayı ile beraber Dead Rising ve Little Nightmares adlı iki oyuna ücretsiz olarak sahip olacaklar. Hikaye tabanlı olan söz konusu oyun ile keyifli vakit ile iyi bir oyun deneyimi yaşanması bekleniyor. Little Nightmares, 1 Ocak tarihi ile beraber ücretsiz olacak. Zombi senaryosu ile zombilerle savaşa gitmeyi sevenler için Dead Rising’in oldukça iyi bir deneyim sunacağını belirtelim. 16 Ocak – 15 Şubat tarihleri arasında oyunu ücretsiz göreceğiz.

Xbox 360 tarafında ise oyuncularu ocak ayında The King of Fighters XIII oyunu ücretsiz olacak. Söz konusu keyifli bu dövüş oyununa sahip olmak isteyen oyuncular ise 1 Ocak – 15 Ocak tarihleri arasında oyuna ücretsiz olarak erişebilecekler. Xbox Games Pass Ultimate ve Xbox Live Gold üyeleri için ocak ayında ücretsiz olacak Breakdown oyunu 2004 yapımı bir FPS oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Bu oyun ise 16-31 Ocak tarihleri arasında erişilebilir olacak.


Xbox Game Pass'e Xbox Game Pass'e "Aile Üyeliği" paketi gelebilir
Xbox Store'da Xbox Store'da "Geri Sayım İndirimi" başladı

PAYLAŞ