Xbox Live Gold Nisan 2020 oyunları belli oldu! - Haberler - indir.com

Xbox Live Gold Nisan 2020 oyunları belli oldu!

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-01 21:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Teknoloji dünyasının lider isimlerinden Microsoft, Xbox Live Gold üyeliğine sahip olan oyuncuların Nisan ayı içerisinde ücretsiz bir şekilde oynanabilecek oyunların açıklamasını yaptı. Microsoft tarafından açıklanan bu oyunlar hakkında bilgi edinmek isterseniz sizde haberimizden faydalanabilirsiniz. Xbox Live Gold kullanıcılarının heyecanla beklediği Nisan ayının ücretsiz oyunları nihayet belli oldu. Üyeler her olduğu gibi bu ay da 4 farklı oyunu ücretsiz bir şekilde oynayabilecekler. Nisan ayı içerisinde sunulacak olan bu oyunların 2'si Xbox 360 kullanıcıları için tamamen ücretsiz olarak sunulacak. Xbox Live Gold üyelerinin Nisan ayı içerisinde ücretsiz olarak oynayabilecekleri oyunlara yakından bakalım. 

1. Project Cars 2 (Xbox One: 1 Nisan / 30 Nisan)

Yarış simülasyonu olarak adlandırılan 2017 yılında kullanıcıların beğenisine sunulan Project Cars 2 oyunu pek çok kişi tarafından beğenilmiş olup oyuncuların beğenisi kazanılmıştır. Project Cars 2 oyununun grafikleri ve görselleri etkileyici düzeyde olup oyuncular tarafından beğenilmeyi başarmıştır. Hem görselleri hem de grafik tasarımları ile oyuncuların beğenisini kazanan Project Cars 2 oyununda sıradışı bir deneyim yaşamanın keyfini çıkarabilirsiniz. Oyun belirlenen tarihler arasında ücretsiz olarak sunuluyor. 

Xbox Live Gold Kasım ayı ücretsiz oyunları açıklandıXbox Live Gold Kasım ayı ücretsiz oyunları açıklandı

2. Knights of Pen and Paper Bundle (Xbox One: 16 Nisan / 15 Mayıs)

Üst düzey performansı deneyimi içerisinde eşsiz rol yapma becerilerini kullanacağınız bu RPG tarzındaki oyun, canavarlardan çeşitli tuzaklara kadar her türlü aksiyon ögesinin yer aldığı bir dünya sunuyor. Retro tarzında özelliklere sahip olan Knights of Pen and Paper Bundl, gelişmiş düzeyde özellikleri ile oyuncuların keyifle vakit geçirmesini sağlıyor. Söz konusu bu heyecan verici oyun 16 Nisan ve 15 Mayıs tarihleri arasında Xbox Live Gold üyeleri için ücretsiz olarak sunulacak. Knights of Pen and Paper Bundl oyununda başarı elde etmek için taktiksel hamleler kullanarak ilerleme kat etmeye çalışacaksınız bu sayede yüksek skorlar elde edebilirsiniz. 

3. Fable Anniversary (Xbox One, Xbox 360: 1 Nisan / 15 Mayıs)

Lionhead Studios tarafından geliştirilen ve 10 yıl aranın ardından yayınlanan Fable Anniversary, orijinal Favle serisinin yenilenmiş hali olarak kullanıcıların karşısına çıkıyor. Orijinal versiyonuna kıyasla otoritelerden çok daha düşük puan alan bu heyecan verici oyun, nostajik ögeler ile donatılmıştır. Oyunun her bir sahnesinde birbirinden farklı maceralar yaşayacaksınız. 

4. Toybox Turbos (Xbox One, Xbox 360: 16 Nisan / 30 Nisan)

Codemasters tarafından geliştirilen ve yayınlanan Toybox Turbos oyununda birbirinden farklı olan pek çok aracı toplayıp mayınlar, makineli tüfekler ve güçlendirmeler ile beraber özelleştirebilirsiniz. Gücünüzü tam topladığınıza inandığınız anda farklı pistlerde yarışlara katılarak rakiplerinizi geride bırakmaya çalışacaksınız. 2014'ün sonunda oyuncuların beğenisine sunulan ve eski sayılabilecek bir oyun olan Toybox Turbos, 16 Nisan / 30 Nisan tarihleri arasında hem Xbox One hem de Xbox 360 Live Gold üyeleri için ücretsiz olarak sunulacak. Xbox Live Gold üyelerinin Nisan ayı içerisinde ücretsiz bir şekilde oynanabilecek olan bu heyecan verici oyun oyuncuların sıradışı bir deneyim yaşamasını sağlayacak. 

 


Xbox Live Gold Aralık 2018 Oyunları YayınlandıXbox Live Gold Aralık 2018 Oyunları Yayınlandı
Xbox Live Gold Kasım 2019 oyunları belli olduXbox Live Gold Kasım 2019 oyunları belli oldu
Xbox Live Gold Şubat 2020 oyunları belli olduXbox Live Gold Şubat 2020 oyunları belli oldu

PAYLAŞ