Xbox Live Gold Aralık 2018 Oyunları Yayınlandı - Haberler - indir.com

Xbox Live Gold Aralık 2018 Oyunları Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-28 16:29:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Microsoft’un başarılı ve sevilen oyun servisi olan Xbox Live Gold için her ay bazı ücretsiz oyunlar oyunculara sunuluyor. Şimdi ise Aralık ayı içinde Xbox Live Gold üyelerine özel olarak sunulacak ücretsiz oyunlar belli oldu. Xbox One ve Xbox 360 platformları için duyurulan bu yeni ücretsiz oyunlara gelin bakalım. Bu ay için yayınlanan oyunlar daha önceki oyunlara göre daha fazla nostaljik içerikli diyebiliriz. Geçtiğimiz ay AAA kalite olarak nitelendirilen Battlefield 1 ve Race the Sun gibi iddialı yapımlar Xbox One kullanıcılarına sunulmuştu.

Xbox Live Gold Aralık Oyunları

PS4 ve Xbox One'da En Çok Satan 10 Oyun AçıklandıPS4 ve Xbox One'da En Çok Satan 10 Oyun Açıklandı

Xbox One için Never Alone ve QUBe 2 oyunları bu ayın ücretsiz yapımları olarak karşımıza çıkıyor. QUBE 2 oyunu Aralık ayı boyunca ve Never Alone oyunu ise 16 Aralık ile 15 Ocak tarihleri arasında indirilebilecek. Microsoft cephesinden Xbox 360 oyuncuları için ise Mercenaries Playground of Destruction ve Dragon Age II gibi oyunlar kullanıcılara sunulacak. Ayrıca Xbox 360 içinde verilen oyunlar geriye uyumluluk özelliği ile Xbox One konsolu üzerinden de oynanabilecek.

Xbox One

Q.U.B.E. 2 (1 - 31 Aralık)
Never Alone (16 Aralık - 15 Ocak)

Xbox 360 (Geriye uyumluluk ile Xbox One'da da oynanabilir)

Dragon Age II (1 - 15 Aralık)
Mercenaries: Playground of Destruction (16 - 31 Aralık)

Bakalım önümüzdeki ay hangi yapımlar Microsoft tarafından sunulacak göreceğiz.


Star Trek Online: Age of Discovery Xbox ve PS4 platformlarına çıkıyor!Star Trek Online: Age of Discovery Xbox ve PS4 platformlarına çıkıyor!
En çok kazandıran firma kim; PlayStation Now mı Xbox Game Pass mi?En çok kazandıran firma kim; PlayStation Now mı Xbox Game Pass mi?
Xbox One İçin Mouse ve Klavye Desteği GeldiXbox One İçin Mouse ve Klavye Desteği Geldi

PAYLAŞ