Xbox Live Gold Ağustos 2021'de ücretsiz olacak oyunlar açıklandı - Haberler - indir.com

Xbox Live Gold Ağustos 2021'de ücretsiz olacak oyunlar açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-30 09:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Aylık olarak sunulan ücretsiz Xbox oyunlarının yenileri hakkında da bilgi elde edildi. Xbox Live Gold Ağustos 2021 oyunları resmi olarak duyuruldu.

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Microsoft tarafından yapılan duyuru ile Xbox Live Gold Ağustos 2021 oyunları ortaya çıktı. Aktif aboneliği olan kullanıcılar, gelecek ay içerisinde eğlenceli oyunları indirip oynayabilecekler. 

Xbox oyunlarının kutu tasarımları değişiyor!Xbox oyunlarının kutu tasarımları değişiyor!

Xbox Live Gold Ağustos 2021 oyunları

Xbox Wire üzerinden yapılan duyuruya bakıldığında, Ağustos ayının ilk gününden bu yana, farklı tarihlerde abonelerin beğenisine sunulacak olan oyunlar Darksiders III, Yooka-Laylee, Lost Planet 3 ve Garou: Mark of the Wolves şeklinde belirlendi. 

Darksiders III (1 - 31 Ağustos 2021) - Xbox One 

Darksiders II: Deathinitive Edition üzerinde çalışmış olan Gunfire Games tarafından geliştirilmiş olan Darksiders III, oyunculara Mahşerin Dört Atlısı grubundan Fury (Öfke) hikayesine ortak olmanızı sağlıyor. Serinin devam oyununda, verilen görev doğrultusunda dünyayı ele geçiren güçlerle bir denge getirmeye çalışmak gerekiyor. Bunu başarmanın temel olarak yolu ise Yedi Ölümcül Günah’ın ortadan kaldırılmasından geçiyor. 

Yooka-Laylee (16 Ağustos 15 Eylül 2021) - Xbox One 

Playtonic tarafından geliştirilen Yooka-laylee, eğlenceli bir platformu ve oyuna adını veren Yooka ve Laylee ikilisinin başından geçen macera dolu olayları anlatıyor. Oyunun hikayesine göre Capital B şirketi yeryüzündeki tüm kitapları yok ederek kendisi için kazanca dönüştürmeyi amaçlıyor. Oyuncuların temel görevi ise bu duruma engel olmaktır. Macera boyunca birbirinden farklı dünyaları keşfederken birbirinden farklı karakterlerle tanışabilirsiniz. ve gireceğiniz mücadelelerden başarıyla çıkmak halinde birçok farklı eşya da sizinle olacak. 

Lost Planet 3 (1 - 15 Ağustos 2021) - Xbox 360 

Serinin üçüncü oyununda Jim Peyton isminde, E.D.N. III ile riskli ama kazançlı bir irtibat kurmak adına dünyadan ayrılan bir pilotun rolünü üstleneceksiniz. Gezegene yerleşmek için hazırlanan Neo-Venus Construction için çaba gösteren karakter, Coronis üssündeki kardeş öncü birliğine girerek keşfedilmemiş araziyi incelemeye ve gezegenin enerji tedariki örneklerini toplamaya odaklanıyor. Neo-Venus Construction’ın halihazırdaki termal enerji rezervi azalmaya başladığında Coronis görevinin kaderi ise yeri belirlenen doğal enerji kaynağına bağlıdır. Bunun yüklü bir maaş ve eve erken dönmek adına bir fırsat olduğunun farkına varan Jim, tehlikeli ortam ve elbette ki Akrid için risk almaya karar verdi. 

Garou: Mark of the Wolves (16 - 31 Ağustos 2021) - Xbox 360 

Fatal Fury serisinin son üyesi olan Garou: Mark of the Wolves, oyununda, yönlendirmeniz gereken dövüşçüyü seçip T.O.P. System, Just Defended ve Breaking ve King of Fighters: Maximum Mayhem turnuvasındaki savaş mekanikleri ile mücadeleye girebilirsiniz. Oyunu tek başınıza oynayabileceğiniz gibi Invite a Friend ve Lobby özellikleri ile hem arkadaşınız hem de online olarak diğer oyuncular ile oynamanız mümkün olacak. Ağustos ayının ilk gününden bu yana aktif olarak bu oyunları geriye uyumluluk desteği ile Xbox One ve Xbox Series konsolunuz üzerinde oynayabileceksiniz. 


Xbox oyun kumandasına 30 milyon renk seçeneğiXbox oyun kumandasına 30 milyon renk seçeneği
Xbox Cloud Gaming geniş cihaz desteğiyle kullanıma sunuldu  Xbox Cloud Gaming geniş cihaz desteğiyle kullanıma sunuldu  
Xbox Game Pass için Temmuz 2021 ücretsiz oyunları açıklandı  Xbox Game Pass için Temmuz 2021 ücretsiz oyunları açıklandı  

PAYLAŞ