Xbox Live Ekim Oyunları Belli Oldu - Haberler - indir.com

Xbox Live Ekim Oyunları Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-03 10:15:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

 Xbox oyuncularını yakından ilgilendiren servis olan Xbox Live Gold için Ekim ayında sunulacak ücretsiz oyunlar Microsoft tarafından yayınlandı. Her ay Xbox Live Gold üyeleri bazı oyunlara ücretsiz bir şekilde erişebiliyorlar. İşte Ekim ayı için Live Gold üyelerine özel olacak ücretsiz Xbox 360 ve Xbox One oyunları açıklandı. Baktığımız zaman geçen aya göre oyuncuları biraz daha düşük seviyeli oyunlar bekliyor. Geçtiğimiz ay Livelock ve Prison Achitect gibi güzel yapım oyunlar listede yer almıştı. Bu ay ise Xbox One tarafında Victor Vran ve Overcooked gibi oyunlar ücretsiz bir şekilde oynanabilecek.

Overcooked 1-31 Ekim tarihleri arasında Victor Vran ise 16 Ekim ile 15 Kasım tarihleri arasında indirilebilir olacak. Microsoft cephesinden Ekim 2018 Xbox 360 oyunları ise Stuntman: Ignition ve Hitman bllod Money olarak belirlenmiş durumda.

Xbox Live Gold Ekim 2018 Oyunları

Ayrıca Xbox 360 modeline sunulmuş olan oyunlar uyumluluk özellikleri sayesinde Xbox One ile de oynanabilir olacak.

Xbox One

Overcooked! (1- 31 Ekim)
Victor Vran (16 Ekim - 15 Kasım)
 
Xbox 360 

Stuntman: Ignition (1- 15 Ekim)
Hitman: Blood Money (16 Ekim - 31 Ekim)

Sizlerde bir Xbox Live Gold üyeliğine sahipseniz Microsoft’un her ay sunmuş olduğu bu ücretsiz oyun rotasyonundan faydalanabilirsiniz. Ekim ayı için beklentilerin altında bir oyun listesi sunan Microsoft’un diğer aylarda daha iyi yapımları sunması bekleniyor.





PAYLAŞ