Xbox Live, Android ve iOS Platformuna Geliyor - Haberler - indir.com

Xbox Live, Android ve iOS Platformuna Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

Windows ve Windows Phone kullanıcılarının oldukça yakından tanıdıkları Microsoft'un oyun servisi Xbox Live, ilerleyen dönemlerde Android ve iOS platformlarına gelerek kullanıcıların hizmetine sunulabilir.

Microsoft'a yakın olan kaynaklardan alınan bilgiye göre Microsoft'un şu günlerde Xbox Live entegrasyonunu Android ve iOS platformlarına taşımak için çalışmalarda bulunduğu öğrenildi. Henüz resmi bir açıklama yapılmayan konu hakkında, Microsoft'un yayınladığı bir iş ilanına göre bilgilerin doğruluğu ortaya konmuş durumda. Yayınlanan iş ilanında ise ''Windows Phone ve Windows mağazasının yanı sıra Android ve iOS platformlarında çalışacak açık kaynak kodlu, geliştirebilir ve ölçeklenebilir modern sistemin oluşturulacağından'' bahsedilmiş.

Xbox Live

İlandan anladığımız ve gelişmeler neticesinde vardığımız sonuca göre Microsoft, Xbox Live üzerinde uyguladığı kısıtlamaları bir kenara bırakacak gibi görünüyor. Bu sayede de daha kolay entegrasyona sahip geliştirici araçlarının karşımıza çıkacağını ve yeniden geliştiriciler ile arasında esen soğuk rüzgarların tersine döneceğini beklediğimiz gibi şirketin Android ve iOS kullanıcılarının pek çoğunun Xbox Live alt yapısına katılım sağlayabileceğini söyleyebiliriz.

Önümüzdeki günlerde konu hakkında Microsoft tarafından yapılması beklenen resmi açıklama sonrasında daha geniş bilgiyi indir.com 'dan edinebilirsiniz.





PAYLAŞ