Xbox Gold üyeleri için Haziran ayı oyunları açıklandı - Haberler - indir.com

Xbox Gold üyeleri için Haziran ayı oyunları açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-30 09:20:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Xbox platformu kullanıcılarına, her ay olduğu gibi Games with Gold kapsamında Haziran ayında da ücretsiz oyunlar sunulacak. Oyun severler, her ay açıklanacak olan bu oyunları heyecanla bekliyorlar. Haziran ayında oynanacak olan oyunlar da Mayıs ayının son birkaç günü kalmışken, daha fazla bekletilmeden açıklandı. Geçtiğimiz aylarda, Games with Gold yayınladığı ücretsiz oyunlarla oyuncularını pek mutlu etmeyi başarmıyordu. İstisna zamanlar haricinde, oyun severler genellikle oyunlardan memnun kalmıyorlardı. Hatta bu nedenle zaman zaman eleştiri de aldı. Microsoft bu gidişatı değiştirmek istemiş olacak ki Haziran ayının oyunlarında, Ubisoft imzalı, hayır denilemeyecek bir seriden oyun duyurdu.

Haziran'da Games with Gold üyelerini Assassin's Creed bekliyor

Xbox kullanıcılarının üye olduğu takdirde yararlanabildiği Games with Gold hizmeti, 1 Haziran itibariyle ücretsiz oyunlarını sunmaya başlayacak. Haziran ayı için açıklanan oyunlar arasında, Ubisoft'un sevilen serisi Assassin's Creed'in Assassin's Creed Chronicles: Russia oyunu da yer alıyor. Assassin's Creed Chronicles: Russia, bütün Haziran ayı boyunca, Xbox One sahibi olan Games with Gold üyelerine ücretsiz olarak sunulacak. Xbox One için açıklanan ikinci oyun Smite: Gold Bundle olarak açıklandı. Smite: Gold Bundle ise 16 Haziran 2018 ve 15 Temmuz 2018 tarihlerinde ücretsiz olacak.

Xbox 360 platformu içinse, Sonic & All-Stars Racing Transformed oyunu, 1 Haziran 2018 ve 15 Haziran 2018 tarihlerinde ücretsiz olacak. Xbox 360 için açıklanan ikinci oyun ise LEGO Indiana Jones 2 oldu. Bu oyunda, 16 Haziran 2018 ile 30 Haziran 2018 tarihleri arasında ücretsiz. Her iki platformun oyuncularının da Haziran ayı oyunlarından memnun kalacağı düşünülüyor.





PAYLAŞ