Xbox Games Pass PC'ye Ekim 2019'da gelecek oyunlar - Haberler - indir.com

Xbox Games Pass PC'ye Ekim 2019'da gelecek oyunlar

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-10 14:04:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Xbox Games Pass PC kullanıcıları için merakla beklenen bu ayın oyunları açıklanmaya başladı. Her ay kütüphaneye yeni oyunlar eklenirken, şimdi ise Ekim ayında eklenecek olan oyunların listesi açıklandı. Uygun bir fiyata sahip olarak ülkemizde yoğun bir ilgi gören Xbox Game Pass PC servisi bu sayede her ay oldukça güzel yapımları oyunculara sunmaya devam ediyor. Bu ay da yine oldukça güzel içerikler kütüphanede yer alacakken, bu içerikler belli oldu. Microsoft tarafından Ekim ayında kütüphaneye dahil edilecek olan oyunların tam listesi resmi olarak paylaşıldı. Listede dikkat çeken ilk isim ise The Outer Worlds oyunu oldu. Bilim kurgu ve uzay temalı bir oyun olan bu yapım tek oyunculu bir RPG oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Xbox Games Pass PC, Ekim Oyunları Belli Oldu

Xbox'dan performans odaklı arayüz değişikliği geliyorXbox'dan performans odaklı arayüz değişikliği geliyor

The Outer Worlds oyunu uzu bir süredir beklenirken, Obsidian Entertainment tarafından geliştirilen bu oyun 25 Ekim tarihinde piyasaya sürülecek ve sürülmesi ile beraber Xbox Game Pass’deki yerini alacak. Oyunun normal fiyatının ise 309 TL fiyat etiketine sahip olduğunu belirtelim. Bu yapımın yanı sıra State of Mind, Stellaris ve F1 2018 gibi dönemin sevilen oyunları da bu ayın kütüphanesinde bulunacak. Oyunların hangi tarihte ekleneceği belli olmazken, servise geçtiğimiz haftalarda Dirt Rally 2.0 ve Dishonored 2 yapımlarının da dahil olduğunu belirtelim.

Xbox Live Gold, PC için Xbox Game Pass ve konsol için ise Xbox Game Pass aboneliklerini barındıran Xbox Game Pass Ultimate şuan için aylık 5.90 TL olurken iki ay için ise 11.80 TL fiyata sahip durumda.

  • F1 2018
  • Lonely Mountains Downhill
  • Minit
  • The Outer Worlds
  • Saints Row IV: Re-Elected
  • State of Mind
  • Stellaris



HyperX, Microsoft Xbox ve Sony PS4 İçin Konsol Aksesuarlarını TanıttıHyperX, Microsoft Xbox ve Sony PS4 İçin Konsol Aksesuarlarını Tanıttı
Xbox Game Pass Ultimate aboneliği 6 aylık Spotify hediyesi veriyorXbox Game Pass Ultimate aboneliği 6 aylık Spotify hediyesi veriyor

PAYLAŞ