Xbox Game Pass'ten gizemli oyun paylaşımı - Haberler - indir.com

Xbox Game Pass'ten gizemli oyun paylaşımı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-15 21:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Xbox Game Pass'in resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan yeni bir paylaşımda platformda yerini alacak olan yeni oyuna dair bilgiler verildi. Oyuncular, gizemli sinyaller olduğuna işaret eden bu ipuçları henüz görülmedi. 

Microsoft'un Bethesda'yı 7,5 milyar dolara satın almasının ardından, geçtiğimiz günler içerisinde resmi olarak da tamamlanmıştı. Sürecin tamamlanmasının ardından Bethesda, artık Microsoft bünyesinde yerini almıştı. Dev ismin Microsoft'un bünyesine dahil olması, Xbox Game Pass oyuncuları için de büyük bir anlam taşıyordu. Bethesda'nın sevilen içeriklerinden, Xbox Game Pass sistemine eklenecekti. Bu oyunların sayısı, geçtiğimiz gün yapılan açıklamaya göre 20'ydi. Oyunlar arasında Doom serisi, Dishonered serisi, Fallout serisi, Prey ve Wolfenstein serisi gibi son derece popüler yapımlar burada yer alıyordu. Ancak yakın zaman içerisinde Xbox Game Pass'e gelecek tek yeni oyun, Bethesda'nın oyunlarından birisi olmayabilir.

Ocak ayında Xbox Game Pass'a gelecek oyunlar belli olduOcak ayında Xbox Game Pass'a gelecek oyunlar belli oldu

Xbox Game Pass'ten oyun paylaşımı

Xbox Game Pass'in resmi Twitter hesabı üzerinden yapmış olduğu bir paylaşımda, oyunculara yeni bir oyun hakkında çeşitli bilgiler aktardı. Xbox ekibi içinde gönderilmiş gibi gözüken bir e-postayı paylaşan Xbox Game Pass, bu e-posta içinde platformda yerini alacak olan yeni oyun hakkında bir ipucu olduğu dile getirildi. Twitter'dan paylaşılan e-postada çalışanlara yeni bir oyunun servise ekleneceği haberi bildiriliyor, bu oyunun gizli tutulması isteniyordu. Ancak ardından "Gitmeden önce, sormak istediğim bir şey var. Son zamanlarda uzakta görünen gizemli bir sinyal fark eden oldu mu yoksa anormal olan ben miyim? Garip bir soru, biliyorum." cümlelerine yer verildi.

Bu cümleden açık bir şekilde anlaşılacağı üzere platformda yerini alacak olan bu yeni oyun, gizli sinyalleri barındırıyor. Bu da oyuncuları yeni bir oyunun Outrides olabileceği ihtimalini düşündürüyor. Ancak oyunun 1 Nisan günü çıkış yapacak olması bu ihtimali ortadan kaldırıyor. Bir diğer açıdan ise gizemli sinyale dair şu an için ortak bir tahmin bulunmuyor. 

 


Xbox Game Pass PC'ye eklenecek 8 oyunXbox Game Pass PC'ye eklenecek 8 oyun
Xbox Game Pass Şubat ayının ikinci yarısı için oyunlar açıklandıXbox Game Pass Şubat ayının ikinci yarısı için oyunlar açıklandı
The Witcher 3: Wild Hunt Xbox Game Pass kütüphanesinden kaldırılıyorThe Witcher 3: Wild Hunt Xbox Game Pass kütüphanesinden kaldırılıyor

PAYLAŞ