Xbox Game Pass'e 6 yeni ücretsiz oyun geliyor - Haberler - indir.com

Xbox Game Pass'e 6 yeni ücretsiz oyun geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-19 19:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

PlayStation Plus hizmetinin büyük rakibi olarak karşımıza çıkan yine abonelikli oyun hizmeti Xbox Game Pass, Şubat ayı içerisinde 6 yeni oyunu abonelerinin kullanımı için açık hale getirecek. Bu ücretsiz 6 oyunun içerisine Kingdom Hearts 3 de yer alıyor. Oyunların sonuncusu platforma 27 Şubat tarihinde eklenecek. Abonelerine sürekli olarak ücretsiz oyun indirme imkanı sunan Xbox hizmeti, Xbox Game Pass bu ay içerisinde de kullanıcılarını sevindirmeye yönelik hareket ediyor. PlayStation Plus’la aynı sisteme sahip olan bu servis, zaten her ay farklı oyunları kullanıma sunup kaldırıyor. Hizmetin temel görevi bu. Fakat bu ay içerisinde eklenen setin içerisinde yer alan içerikler, oyunların nitelikleriyle beraber bir adım daha ön plana çıkıyor. 

Xbox Game Pass, bu ay içerisinde abonelerine büyük bir sürpriz yaparak 6 adet popüler oyunu sunuyor. Bu ücretsiz olan oyunların 3 tanesi 25 Şubat tarihinde platforma eklenecek. Söz konusu bu altı oyunun adları ve Xbox Game Pass'a dahil edilecekleri tarihler aşağıda yer alıyor.

Xbox Game Pass Ocak 2019 Oyunları AçıklandıXbox Game Pass Ocak 2019 Oyunları Açıklandı

Xbox Game Pass'a eklenecek 6 oyun

Xbox Game Pass, bu ayın sonuna kadar Ninja Gaiden II, Kingdom Hearts III, Two Point Hospital, Wasteland Remastered, Yakuza 0 ve Jackbox Party Pack 3 adlı oyunları abonelerinin kullanımına sunacak. Bu oyunlardan Kingdom Hearts III, Two Point Hospital, Wasteland Remastered, 25 Şubat tarihinde platforma eklenecek.

25 Şubat tarihinde platformda yer alacak olan bu 3 oyunun dışında dahil edilecek olan oyunların tarihleri ise şu şekilde sıralanıyor; Ninja Gaiden II, 20 Şubat’ta; Yakuza 0, 26 Şubat’ta; Jackbox Party Pack 3, 27 Şubat’ta aboneler tarafından ücretsiz olarak indirilebilir durumda olacak.

Geçen ay gelen oyunlar tekrar ücretli olacak

Xbox Game Pass tarafından yapılan açıklamalara göre şu an platformda bulunan birçok oyun, platformu kısa bir süre sonra terk edecek. Fallout 3, Just Cause 4, Rise of the Tomb Raider, Snake Pass, The Elder Scrolls IV: Oblivion, Batman: Return to Arkham-Arkham City ve Batman Return to Arkham-Arkham Asylum; artık Xbox Game Pass’te ücretsiz olarak yer almayacak. Bu oyunlar artık tekrar ücretli bir şekilde oyunculara sunulacak. 

Xbox Game Pass üyeliklerinden konsol ve PC paketleri, ayda 30 TL; 'Ultimate' paket ise ayda 45 TL fiyata sahip. Her ay Xbox Game Pass platformunda yenilenen ücretsiz oyun imkanlarından faydalanmak için platforma göz atmanız yeterlidir. Oyun kütüphanenizi genişletmek için son derece kaliteli bir fırsat olan Xbox Game Pass kampanyasını kaçırmamak gerekiyor. Yeni oyunlar için kampanyayı takip edin. 


Ocak ayında Shadow of Mordor Xbox Game Pass'e gelebilir!Ocak ayında Shadow of Mordor Xbox Game Pass'e gelebilir!
Xbox Game Pass Ultimate aboneliği 6 aylık Spotify hediyesi veriyorXbox Game Pass Ultimate aboneliği 6 aylık Spotify hediyesi veriyor
GTA 5 Xbox Game Pass’a dahil olduGTA 5 Xbox Game Pass’a dahil oldu

PAYLAŞ