Xbox Game Pass Ultimate aboneliği 6 aylık Spotify hediyesi veriyor - Haberler - indir.com

Xbox Game Pass Ultimate aboneliği 6 aylık Spotify hediyesi veriyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-03 09:04:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Xbox Game Pass Ultimate, abonelik sistemini denemek gibi bir düşünceniz varsa bunu vakit kaybetmeden yapmanız gerekiyor. Şöyle ki 6 aylık Spotify abonelik paketi de Xbox Game Pass Ultimate eklenmiş durumdadır. Ücretsiz olarak sunulan önemli yapılar arasında yer alan Xbox ve PC platformunda en sevilen oyun abonelik sistemine olarak değerlendirilen Xbox Game Pass Ultimate platformunda sürpriz bir adım daha atarak kullanıcılarını memnun etmeye çalışıyor. Artık Xbox Game Pass Ultimate paketine Spotify aboneliği de eklenecek. Yani kullanıcılar 6 aylık bir süre içerisinde platforma üye oldukları taktirde Spotify hizmetinden de faydalanabilecekler. 

Abonelik sistemi avantajlı olacak

Xbox Game Pass Ultimate platformuna yapılacak olan abonelik sistemleri kullanıcılar için avantajlı olacak. Xbox Game Pass Ultimate platformu normalde PC ve konsollar için Xbox Live Gold ile Xbox Game Pass aboneliklerini bir arada sunuyor. Platforma yapılan son güncelleme ile beraber sürpriz indirimlerin yanı sıra Xbox Live Gold aboneliği 30 TL olmuştu. Xbox Game Pass, konsol için 30 TL PC için ise 15 TL fiyat etiketi ile karşımıza çıkıyor. Tüm içerikleri barındıran Xbox Game Pass Ultimate aboneliği ise 45 TL şeklinde avantajlı bir şekilde sunuluyordu. Hatta şöyle bir indirim de var ki o da, ilk iki aylık üyelik 5.90 TL şeklinde belirlendi. 

Şirket tarafından hazırlanan yeni kampanyalar ilk kez Xbox Game Pass Ultimate aboneliğine sahip olmak isteyen kullanıcılara 6 aylık ücretsiz olarak Spotify hizmeti de verilecek. Bu müzikseverlerin vazgeçemeyeceği bir tercih olacak. PC ve Xbox platformları için 100'den fazla ücretsiz oyun barından Xbox Game Pass Ultimate, aboneliği Spotify ilavesi ile her zamankinden çok daha fazla ilgi görecek gibi gözüküyor. Xbox üzerinde de Spotify hizmetinden faydalanıldığı için bu kampanya son derece avantajlı olacak. Xbox Game Pass Ultimate aboneliği ile artık Spotify hizmeti de alacaksınız. 

 





PAYLAŞ