Xbox Game Pass PC'ye eklenecek 8 oyun - Haberler - indir.com

Xbox Game Pass PC'ye eklenecek 8 oyun

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-20 20:01:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Yazılım devi Microsoft, Ocak ayının kalanı için Xbox Game Pass PC kütüphanesine dahil edilecek olan yeni oyunları resmi olarak duyurdu. Bu yılın kalaı olarak Game Pass kütüphanesine üçü Yakuza oyunu olarak toplamda 8 oyun eklenecek. Microsoft’un hem PC hem de Xbox oyuncuları için sunmuş olduğu Xbox Game Pass hizmeti, aylık belli bir abonelik ücreti karşılığında kullanıcılara birçok oyun sunuyor. Söz konusu bu kütüphaneye sürekli olarak yeni oyunlar ekleyen şirket zamanı gelen bazı oyunları ise kütüphaneden kaldırıyor.

Xbox Game Pass for PC resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşıma göre PC kütüphanesine bu ay eklecek olan yeni oyunlar duyuruldu. Game Pass PC kütüphanesine bu ay eklenecek olan oyunlar neler gelin bakalım.

Ocak ayında Xbox Game Pass'a gelecek oyunlar belli olduOcak ayında Xbox Game Pass'a gelecek oyunlar belli oldu

Xbox Game Pass PC kütüphanesine Ocak ayında eklenecek oyunlar

Bu ay içinde eklenecek olan 8 yeni oyunun 3’ü bu hafta içerisinde eklenecekken, ilk etapta 21 Ocak tarihinde Remedy Entertainment tarafından geliştirilen ve Ağustos 2019’da sunulan Control oyunu Xbox Game Pass PC oyuncularına sunulacak. 21 Ocak tarihinde kütüphaneye gelecek olan bir başka oyun ise Mimimi Productions tarafından geliştirilen ve 2020’nin yaz aylarında oyunculara sunulan Desperados III olacak. Bugün içinde eklenecek üçüncü ve son oyun ise Ben Esposito tarafından geliştirilmiş olan Donut County olacak.

26 Ocak tariginde ise 2 boyutlu platform oyunu olan Cyber Shadow, Game Pass PC kütüphanesindeki yerini alacak. 28 Ocak tarihinde 4 oyun eklenecekken bunlardan birisi yeni nesil Xbox oyunu The Medium olacak. Yakuza 3-4-5’in Remastered sürümleri de aynı gün kütüphaneye gelmiş olacak. Diğer yandan geçtiğimiz günlerde kütüphaneye What Remains of Edith Finch oyunun da eklendiğini belirtelim. Bakalım bu oyunlar nasıl karşılanacak göreceğiz.


PlayStation 5 ve Xbox Series X’e gelecek tüm oyunlar belli olduPlayStation 5 ve Xbox Series X’e gelecek tüm oyunlar belli oldu
Apple Windows 10 ve Xbox için Podcast uygulaması geliştiriyorApple Windows 10 ve Xbox için Podcast uygulaması geliştiriyor

PAYLAŞ