Xbox Game Pass Ocak 2019 Oyunları Açıklandı - Haberler - indir.com

Xbox Game Pass Ocak 2019 Oyunları Açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-04 17:05:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Yazılım devi Microsoft her ay yaptığı gibi Xbox Game Pass sistemi için kütüphaneye eklenecek olan Ocak 2019 oyunlarını açıkladı. Bu ay içerisinde kütüphaneye eklenecek olan oyunlar açıklanırken bu durumun Xbox Game Pass üyeleri için geçerli olacağının altını çizelim. Bu ay oyuncuları oldukça kaliteli yapımlar beklerken, baktığımız zaman Life is Strange Complete Season ile Life is Strange: Before the Storm oyunları geçtiğimiz ayın kütüphanesinde yer alan isimlerden birisiydi. Xbox Game Pass üyeliğinin ücretlerine gelecek olursak ilk bir ay için 1 TL olan bu söz konusu ücret daha sonra her ay için 59 TL bir fiyat etiketine sahip oluyor. Xbox Game Pass kullanmaya başlayacaksanız ise Ocak 2019 için sunulan oyun kütüphanesi şu şekilde;

  • Life is Strange 2: Part 1 (3 Ocak)
  • Ark: Survival Evolved (3 Ocak)
  • Farming Simulator 17 (3 Ocak)
  • Absolver (7 Ocak)
  • Just Cause 3 (10 Ocak)
  • Aftercharge (10 Ocak)

Xbox Game Pass Ocak 2019

Ocak ayı ücretsiz Xbox oyunları belli olduOcak ayı ücretsiz Xbox oyunları belli oldu

Xbox Game Pass paketini bilmeyen oyuncular için açıklayacak olursak, bu yeni üyelik sistemi 2017 gelmiş olup aylık bir ücret karşılığında her ay çeşitli oyunları ücretsiz oynatmaya yarıyor. Bir üyelik paketi diyebileceğimiz bu pakette 100’den fazla ücretsiz oyun oynanabiliyor. Bu sistem ile beraber 100’den fazla hem Xbox One hem de Xbox 360 oyununa erişim sağlanabiliyor. Ayrıca platforma gelen her ay güncelleme ile yeni oyunlar ekleniyor ve bu sayede içerik daha da zenginleşmiş oluyor. Üyelik sahibi kullanıcılar direkt bir şekilde konsola indirme yapabiliyor ve ister çevrimiçi isterse çevrimdışı oyunlarını oynayabiliyorlar.

Yeni Oyun Konsolu Xbox Anaconda Ortaya Çıktı

Bu üyelik paketi sadece Xbox konsol serisi için geçerli olurken, dilediğiniz zaman bu üyelik sistemi sonlandırılabiliyor. Ayrıca Xbox Game Pass platformunun 14 günlük ücretsiz deneme sürümü bulunduğunu belirtelim.


Yeni Oyun Konsolu Xbox Anaconda Ortaya ÇıktıYeni Oyun Konsolu Xbox Anaconda Ortaya Çıktı
Razer, Xbox One için klavye ve fare setini duyurdu!Razer, Xbox One için klavye ve fare setini duyurdu!
PS5 ve Xbox Anaconda 20 GB RAM Bulundurabilir!PS5 ve Xbox Anaconda 20 GB RAM Bulundurabilir!

PAYLAŞ