Xbox Game Pass için Temmuz 2021 ücretsiz oyunları açıklandı   - Haberler - indir.com

Xbox Game Pass için Temmuz 2021 ücretsiz oyunları açıklandı  

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-07 19:00:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

Her ay olduğu gibi bu ayın Xbox Game Pass PC için ücretsiz oyunları açıklandı.

Microsoft tarafından geliştirilen ve Xbox Game Pass adı verilen yeni oyun sistem, kullanıcıların uygun ücretler ile farklı oyunlara erişmesine imkan tanıyor. Uygulama üstelik her ay ücretsiz olarak yayınlanan oyunları ile sisteme dahil olmak isteyenlere seçenekler sunuyor. 

Xbox Game Pass'e 10 yeni Bethesda oyunu geldiXbox Game Pass'e 10 yeni Bethesda oyunu geldi

Xbox Game Pass Temmuz 2021 ücretsiz oyunlarında neler var?

Yapılan açıklamalar oyun dünyasında oldukça dikkat çekti. Zira bugüne kadar piyasaya sunulduğu andan itibaren yüksek bir kullanıcı sayısına ulaşmayı başaran oyun servisinde, Temmuz ayı itibarıyla Dragon Quest Builders 2, Tropico 6, UFC 4, Bloodroots, Farming Simulator 19 ve The Medium yer alıyor. Farming Simulator 19 ve Tropico 6 gibi oyunlar, oyun alanının en dikkat çeken popüler oyunları arasında bulunuyor. Bu bakımdan Microsoft’un Temmuz ayı oyunları ile birlikte çok daha hareketli bir dönem yaşayacağını söylemek mümkün.

Yeni Xbox Game Pass oyunları ne zaman piyasaya sunulacak?

Temmuz ayı öncesinde de olduğu gibi tüm oyunlar aynı zamanda piyasada yer almayacak. Bu nedenle kademeli bir şekilde geçiş yapılacak oyunlarda, 8 Temmuz ve 15 Temmuz iki önemli tarih. Üstelik mevcut oyunların tüm platformlarda desteklenmeyeceği de unutulmamalı. Açıklamalara göre oyunların çıkış tarihleri ve desteklendiği platformlar şöyle; 

  • Dragon Quest Builders 2 (Bulut) – 8 Temmuz
  • Tropico 6 (Bulut, konsol ve PC) ID@Xbox – 8 Temmuz
  • UFC 4 (Konsol) EA Play – 8 Temmuz
  • Bloodroots (Bulut, konsol ve PC) ID@Xbox – 15 Temmuz
  • Farming Simulator 19 (Bulut, konsol ve PC) – 15 Temmuz
  • The Medium (Bulut) ID@Xbox – 15 Temmuz

Yeni eklenen ve eklenecek oyunların dışında Temmuz ayı itibariyle Xbox Game Pass’de yer almayacak oyunlar da olacak. Şirket tarafından yapılan resmi açıklamada bu oyunlara yer verilmiş durumda. Buna göre Temmuz ayı itibariyle kademeli bir şekilde sistemden kaldırılacak oyunlar şöyle; Endless Space 2, Downwell, CrossCode, UFC ve UFC 2. Oyuncular serviste yer alacağı süre boyunca, herhangi bir ücret ödemeden belirtilen tüm Xbox Game Pass oyunlarına ulaşabilecek ve dilediği gibi oyun oynayabilecek.



PAYLAŞ