Xbox Game Pass Haziran 2021 oyunları açıklandı              - Haberler - indir.com

Xbox Game Pass Haziran 2021 oyunları açıklandı             

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-02 15:45:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

Xbox Game Pass için beklenen açıklama geldi ve Haziran ayında sunulacak yeni oyunlar duyuruldu.

Her ay yeni oyunların eklendiği Xbox Game Pass içi Haziran ayında sunulacak oyunlar belli oldu. Microsoft tarafından yapılan resmi açıklama ile birlikte yeni ay içerisinde 4 farklı oyunun serviste yer alacağı belirtildi. 10 Haziran’a kadar tüm kullanıcılar için oynanabilir duruma gelecek olan oyunlar, Haziran ayı boyunca serviste yeni oyun deneyimlerinin yaşanmasını sağlayacak. İşte çıkış tarihleri ile birlikte Xbox Game Pass’te yer alacak 4 oyun.

EA Play ile Xbox Game Pass birleşiyorEA Play ile Xbox Game Pass birleşiyor

The Wild at Heart (Oynanabilir durumda ) - Bulut

Duyuru ile birlikte servise eklenen v oyuncuların beğenisine sunulan ilk oyun Wild at Heart. Son derece gizemli ve sırlarla dolu bir dünyada geçecek oyunda, 2 çocuk ana karakter. Yaratıklar ve muhafızlarla dolu dünyadan çıkış noktası arayan iki karakteri bu zorlu dünyadan kurtarmaya çalışacak oyuncuları, tehlikelerle dolu bir görev bekliyor. 

For Honor (3 Haziran 2021) - Bulut ve Konsol 

3 Haziran tarihi itibariyle erişilebilecek olan For Honor savaş oyunlarını sevenler için oldukça cazip gibi görünüyor . Yetersiz kaynakları paylaşmada sorun yaşayan toplulukların birbirine karşı amansız bir mücadelesine tanık olacak For Honor senaryosundan farklı oynanış modlarına kadar oldukça keyifli bir oyun deneyimi sunuyor. Üstelik karakter ile oyunda ilerlemeler kaydedildikçe, karakter daha da güçleniyor ve yenilmez hale geliyor. 

Backbone (8 Haziran 2021) - PC 

Backbone şu anda hiçbir dijital mağazada yer almıyor ve 8 Haziran tarihi itibariyle oynanabilir duruma gelecek. Oyun piyasaya sunulduğu andan itibaren Xbox Game Pass’de de oynanabilir durumda olacak. Oyunda ana karakter Howard Lotor ismindeki bir rakun. Klasik dedektiflik türündeki oyunda gizemli olayları aydınlatmanız ve zorlu soruşturmaları açığa çıkarmanız gerekiyor.

Darkest Dungeon (10 Haziran 2021) - Bulut, Konsol ve PC 

Oyun servisine son eklenecek oyun ise 10 Haziran tarihi itibariyle oynanabilecek. Kendisine miras kalan bir malikanenin altında kazı yapmaya başlayan ve kısa süre içerisinde kendini gizemli bir dünyanın içerisinde bulan karakteri yöneteceğiniz Darkest Dungeon, korku türün. Ekip kurmak, özel eşyalar hazırlamak oyunda öncelikli görevler arasında. Bir sonraki aşamada ise malikaneyi kontrol altına alan canavarlara karşı savaş vermeniz gerekecek.





PAYLAŞ