Xbox bu sene iki yeni oyun daha tanıtacak - Haberler - indir.com

Xbox bu sene iki yeni oyun daha tanıtacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-26 16:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Bu neslin oyun konusunda daha iddialı olduğun dile getiren Xbox'ın şu an duyurulmamış olan iki büyük oyunu daha daha olduğu dile getiriliyor. Hatta bu oyunlar yıl içerisinde çıkacak. 

Geçtiğimiz nesilde ne yazık ki Xbox oyunu açısından PlayStation'a göre biraz daha geri planda kaldı. Phil Spencer, bu neslin Xbox açısında çok daha fazla oyunlu olacağını dile getirmişti. Konuyla ilgili olarak ortaya çıkan son söylentilere göre insanlar biraz daha heyecanlanacak gibi gözüküyor. Xbox'ın direktörlerinden biri olan Dave Morgan'ın LınkedIn hesabına göre şu an için Xbox Game Studio şu an için duyurulmamış bir AAA dünya projesi üzerinde çalışmalara devam ediyor. Aynı zamanda Xbox tarafında satın alınan Compulsion Games'in de şu anda duyurulmamış bir oyun üzerinde çalışmalar hızla devam ediyor. Stüdyo geçtiğimiz gün içerisinde bir yazar için iş ilanı verdi.

Ocak ayında Xbox Game Pass'a gelecek oyunlar belli olduOcak ayında Xbox Game Pass'a gelecek oyunlar belli oldu

Bu durumun oyunlarla bir bağlantısı var mı bilinmiyor ancak  Windows Central'dan Jez Corden, geçtiğimiz günler içerisinde bir podcast'e katılım gösterdi ve orada da Xbox için 2021'de çıkış yapacak olan duyurulmamış iki büyük oyunun daha olduğu dile getirildi. Bu oyunların ne olduğu hakkında şu an için net bir bilgi bulunmuyor ancak tahminler Forza Horizon 5 ve Fallout New Vegas 2 olduğu yönündedir. 

Forza Horizon 5',n geliştirildiğine dair söylentiler daha önce de gündeme gelmişti. New Vegas 2 söylentileri de bir süredir devam ediyor fakat söylentilerin destekleyeceği bir kaynak yoktur. Xbox geçtiğimiz haftalar içerisinde de bu içerisinde çıkacak olan oyunların bilgisini vermişti. Sadece henüz duyurulmamış oyunların olduğu da not olarak eklendi. Bu yıl içerisinde oyuncuların beğenisine sunulacağı düşünülen bu oyunların her birinin birbirinden faydalanabilirsiniz. Farklı deneyimler sunan yeni oyunlar farklı özellikler ve temalar ile geliyor. 

 


PlayStation 5 ve Xbox Series X’e gelecek tüm oyunlar belli olduPlayStation 5 ve Xbox Series X’e gelecek tüm oyunlar belli oldu
Apple Windows 10 ve Xbox için Podcast uygulaması geliştiriyorApple Windows 10 ve Xbox için Podcast uygulaması geliştiriyor
Xbox Game Pass PC'ye eklenecek 8 oyunXbox Game Pass PC'ye eklenecek 8 oyun

PAYLAŞ