Xbox Bahar İndirimleri Hız Kesmeden Devam Ediyor - Haberler - indir.com

Xbox Bahar İndirimleri Hız Kesmeden Devam Ediyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-17 11:31:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Oyun severlerin oyun sevdalarını zenginleştiren ve onları birbirinden farklı temada oyunlar ile buluşturan Xbox, bahar indirimi ile oyuncuları mutlu etmeyi başarıyor. Bahar indirimleri kapsamında Xbax Store üzerinden oyunları büyük indirimler ile sunuyor. Xbox oyuncuları birbirinden farklı oyunlara 22 Nisan tarihine kadar yani kampanya boyunca Xbox Store üzerinden oldukça indirimli fiyatlara sahip olacaklar. Oyun çeşitliliğinizi artırmak ve farklı oyunlar ile eğlencenizi zenginleştirmek için Xbox tarafından sunulan indirim günlerini kaçırmadan farklı oyunlara da sahip olabilirsiniz. Kampanyanın bitiş tarihi 22 Nisan olarak belirlense de Game Pass ve Live Gold kampanyaları 13 Mayıs'a kadar devam edecek. Xbox içerisinde yer alan çeşitli ücretli oyunlara bahar kampanyası kapsamında normal fiyatlarından çok daha uygun fiyatlara sahip olabileceksiniz. Mevcut oyunlarınızın yanına bir yenisini daha eklemek için bulunmaz fırsat olarak değerlendirilen Xbox Bahar İndirimleri oyuncu açısından değerlendirildiği taktirde son derece mutlu edici bir durum olarak görülüyor. 

Xbox Oyunlarının Tümü Project xCloud Tarafından DestekleniyorXbox Oyunlarının Tümü Project xCloud Tarafından Destekleniyor

Xbox indirimleri oyuncuları mutlu ediyor

Xbox, baharın gelmesi ile beraber oyuncuları da mutlu edecek haberler verdi. Xbox Store üzerinden satışa sunulan oyunlar üzerinde bahar kampanyası adı altında hatırı sayılır indirimler yapan Xbox, bahar kampanyalarına hız kesmeden devam ediyor. Oyunculara zengin içerikler sunmayı başaran Xbox, bahar indirimi adı altında Xbox Store bünyesinde büyük indirimlere yer veriyor. Kampanyalar 22 Nisan'a kadar devam edecekken Game Pass ve Live Gold kampanyaları ise 13 Mayıs tarihine kadar sürecek. 

Oyun sektörünün önemli isimlerinden olan Xbox, bahar indirimleri adı altında yaptığı kampanya ile Xbox kullanıcılarına Game Pass, Live Gold ve Xbox Store’da kaçırılmayacak oyun fırsatları sunuyor. En sevdiğiniz oyuna indirimli fiyatlar ile sahip olmak için kampanyayı kaçırmadan değerlendirin. Yeni bir oyun ile oyun zevkinizi artırmak isterseniz Xbox'ın sunduğu bu bu bahar indirimlerini kaçırmadan değerlendirin. Xbox sayesinde oyuncular arklı temalarda oyunlara dahi kolaylıkla ulaşabiliyor. Şimdi bu oyunların çoğuna çok ciddi indirimler ile sahip olabilirsiniz. 

3 aylık Game Pass üyeliği 5.90 TL

Forza Horizon 4’ten PES 2019’a, PubG’den Crackdown 3’e kadar 100’den fazla sevilen Xbox One ve Xbox 360 oyununa sınırsız erişim sunan Game Pass platformunun 3 aylık üyeliği yeni üyelere özel 5.90 TL’ye satın alınabilecek. Kampanya ile birbirinden farklı temalarda oyunlara oldukça uygun fiyatlara sahip olabileceksiniz. 

1000 Apex Legends Coin ve 1 aylık Live Gold üyeliği bir arada

Son dönemin popüler Battle Royale oyunu olarak karşımıza çıkan Apex Legends’da kullanılabilecek 1000 Coin ve 1 Aylık Xbox Live Gold üyeliği 22 Nisan tarihine kadar sürecek olan bahar indirimi boyunca yeni üyelere özel sadece 5.90 TL’ye oyun severlerle sunulacak.

Yüzde 65’e varan indirim

Xbox kullanıcıları bahar indirimleri kapsamında Xbox Store’da yüzde 65’e varan indirim fırsatları ile dilediği oyuna sahip olabilecekler. Oyun severler 22 Nisan’a kadar Red Dead Redemption 2, FIFA 19 gibi yüzlerce oyunda büyük indirimlerin sahibi olacak. 


Micrososft'tan Xbox'a özel oyun ve oyun stüdyosu!Micrososft'tan Xbox'a özel oyun ve oyun stüdyosu!
Microsoft'un Gizlediği Xbox One Satış RakamlarıMicrosoft'un Gizlediği Xbox One Satış Rakamları
Oyunculara müjde! Yeni Xbox One S modeli geliyorOyunculara müjde! Yeni Xbox One S modeli geliyor

PAYLAŞ