X70 ve X70 Pro gibi X70 Pro Plus da sızdırıldı - Haberler - indir.com

X70 ve X70 Pro gibi X70 Pro Plus da sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-28 10:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Türkiye'de resmi olarak hizmet veren firmalardan Vivo tarafından yakın zaman içerisinde kullanıcıların beğenisine sunulan Vivo X70 serisi hakkında çeşitli bilgiler sızdırıldı. 

Vivo X70 ve X70 Pro sonrasında serinin en güçlü cihazı olarak sunulan Vivo X70 Pro Plus da tasarımsal bir şekilde OnLeaks tarafından sızdırıldı. Cihazın arka kısmında büyük bir kamera modülü yer alıyor. Kamera kısmında tam olarak dört farklı kamera ve çift flaşa yer veriliyor. Kamera kısmında Zeiss imzası olan telefon, periskop kamera sistemi ile daha yüksek zoom sunma ihtimaline sahiptir. Cihazın ön kısmında ise ince çerçeveler, kavisli kenarlar ve ekran deliği bir arada kullanılan Vivo X70 Pro Plus, söylendiği üzere 6,7 inç boyutunda bir en az 120 Hz AMOLED ekran üzerine kuruludur. Söz konusu bu cihaz gücünü Snapdragon 888 ya da Snapdragon 888 Plus işlemci sisteminde alacak olan amiral gemisi nitelikli telefon, Vivo Türkiye'de olduğu gibi ilerleyen süreçlerde ailenin diğer üyeleri ile beraber Türkiye’de de satışa sunulabilir. 

Vivo 10S ve 10S Pro tanıtıldıVivo 10S ve 10S Pro tanıtıldı

Vivo X70 ve X70 Pro ile ilgili detaylar

Telefonlardan Vivo X70, ekran delikli, ince çerçeveli standart bir tasarım üzerine kuruludur. Vivo X70, 6,5 inç ekran üzerine kurulu olup gücünü ise MediaTek Dimensity 1200 işlemciden aldığı dile getiriliyor. Söz konusu bu cihazda 12 GB RAM'in olacağı da gelen kısıtlı bilgiler arasındadır. 91Mobiles tarafından aktarılan X70 Pro, genel olarak ise oldukça ses getirmiştir. İnce çerçevelere ve bir ekran deliğine sahip olan bu telefon, arkasında Zeiss logosunun yer aldığı genişçe bir kamera modülüne sahiptir. Vivo X70 adlı cihazda kulaklık girişi yer almıyor.

Aktarılan bilgilere göre 6,5 inç boyutunda yüksek ihtimalle 120 Hz bir kavisli AMOLED ekran üzerine kuruludur. Gücünü MediaTek Dimensity 1200 işlemciden aldığı dile getirilen bu cihaz, şu an için 8 / 12 GB RAM seçenekleriyle görünüyor. Tam boyutları 160.4 x 75.5 x 7.7mm olarak sızdırılan X70 Pro, kutusundan çıkarken Android 11 eşlik ediyor. Cihazın arkasında ise tam olarak dört farklı kamera yer alıyor. Bu kameraların detayları şu an için belli değildir ancak Zeiss markası ile sunulacak olan görüntü kalitesi oldukça yüksek olabilir. 

 


Vivo kendi kredi kartını çıkardıVivo kendi kredi kartını çıkardı
Akıllı Telefon Üreticisi Vivo Türkiye'de Üretime BaşlıyorAkıllı Telefon Üreticisi Vivo Türkiye'de Üretime Başlıyor
Vivo iQOO 8 ve 8 Pro’nun özellikleri ortaya çıktıVivo iQOO 8 ve 8 Pro’nun özellikleri ortaya çıktı

PAYLAŞ