WWE serisinin 2K22 oyununun tanıtım videosu yayınlandı - Haberler - indir.com

WWE serisinin 2K22 oyununun tanıtım videosu yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-28 21:15:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

2K Games’in sevilen oyun yapımlarından olan WWE’nın yeni 2K22 Edge oyununun ekran görüntüleri paylaşıldı. WWE 2K22, uzun bir süre sonra Twitter hesabından Edge’in ekran görüntülerini paylaşarak oyun hakkında yeni bir duyuru gerçekleştirmiş oldu. WWE 2K22, Twitter’da #WWE2K22 etiketi ile birçok kez dünya şampiyonu olan Edge’in oyun için ekran görüntülerini yayınladı. Ayrıca oyunun tanıtım videosu’da yayınlanırken, yapımcı şirket SummerSlam esnasında oyun ile alakalı duyuru yapma sözü de verdi. Aylardır pandemiden ötürü sessiz olan oyun geliştiricileri, yapılan paylaşım sonrasında oyuncuları oldukça heyecanlandırmayı başardı.

Ekran görüntüleri ve tanıtım fragmanı yayınlanırken, Cumartesi günü oynanacak olan SummerSlam müsabakasına da dikkat çekti. Müsabaka içinde oyun ile alakalı yeni duyuruların yapılacağını belirtti. Oyun her ne kadar yakın zamanda çıkacağı ifade edilse de, henüz kesin bir çıkış tarihi belirtilmiş değil.

WWE 2K17 sistem gereksinimleriWWE 2K17 sistem gereksinimleri

WWE 2K22’nin tanıtım videosu yayınlandı

Son olarak WrestleMania 37 sırasında ekranlarda gözüken Edge, şimdi ise SummerSlam’de Seth Rollins ile karşı karşıya geliyor. Oyunun geliştiricisi olan Visual Concepts, WrestleMania 37 sırasında Rey Mysterio ve Cesaro’nun ringde oynadığı yapım aşamasındaki kısa bir video duyurmuştu. Şimdi ise WWE 2K22, Twitter’da Edge’in fotoğrafını paylaşarak SummerSlam’de oyun hakkında yeni duyurular yapılacağını belirtti.

Paylaşılan ekran görüntülerine göre Edge’in giriş rampasının arkasında patlamalar ve dumanlarla Rock Yıldızı hareketini yapıldığı gözüküyor. Oyuncular SummerSlam karşısında oyun grafiklerinden daha çok oyunun çıkış tarihini olmasını istiyorlar. Oyuncular WWE 2K20 ve 2K18 oyunlarından şikayetçilerdi. Öyle ki oyunlar çok fazla hata ile çıkış yapmış ve senaryolar, diyaloglar ve problemler ile oyunda keyif alınması zorlaşıyordu. Şirketin bu yıl ki oyununu daha da iddialı gelmesi bekleniyor.


WWE 2K16 Sistem GereksinimleriWWE 2K16 Sistem Gereksinimleri
WWE 2K22 oyunu duyuruldu!WWE 2K22 oyunu duyuruldu!

PAYLAŞ