WWE 2K22 oyunu duyuruldu! - Haberler - indir.com

WWE 2K22 oyunu duyuruldu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-12 14:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

WWE 2K serisinin en yeni oyunu olan WWE 2K22, WrestleMania etkinliği ile beraber 30 saniyelik bir fragman ile duyuruldu. Bu sayede serinin iki yıllık aradan sonra devam ettiği de netleşmiş oldu. Oyunun fragmanında ise yeni nesil grafiklere dikkat çekiliyor. Amerikan güreşi denildiği zaman akla gelen ilk yapım olan WWE 2K serisi, geçtiğimiz yıl büyük bir beklentiye rağmen gelmemişti. WWE’nin CFO’su Frand Riddick, yaptığı açıklamada Take-Two Interactive tarafından geliştirilen WWE 2K21’in iptal edildiğini açıklamıştı. Bu açıklama ile beraber önceki oyunda takılı kalan oyuncular yeni oyunu büyük bir merak ile bekliyorlardı.

Bugün ise WWE WrestleMania güreş etkinliğinde yeni oyunu bekleyenleri sevindirdi ve kısa bir fragman ile paylaşıldı. Oyun sersinin yeni yapımı WWE 2K22, yayınlanan 30 saniyelik bir fragman ile resmen duyurulmuş oldu. Fragman içinde WWE efsanelerinden Rey Mysterio ve Cesaro bulunuyor.

WWE 2K18, birçok yenilikle oyun dünyasına sunulduWWE 2K18, birçok yenilikle oyun dünyasına sunuldu

WWE 2K22 fragmanı yayınlandı

30 saniyelik bu fragman, oyunun oynayışından daha çok grafik tarafındaki yenilikleri gösteriyor. Ağırlıklı bir şekilde Rey Mysterio’ya odaklanılan bu fragman içinde modellemelerin ve doku kalitesi dikkatleri çekiyor. Ayrıca fragman açıklamasında ise farklı hissettirecek sloganı bulunuyor. Fragmanda kısa sahneler ve grafiklerin yanı sıra oyun hakkında bir detay bulunmuyor. Ayrıca oyunun çıkış tarihi de bilinmezken, yakında ibaresi bulunuyor.


WWE 2K17 sistem gereksinimleriWWE 2K17 sistem gereksinimleri
WWE 2K16 Sistem GereksinimleriWWE 2K16 Sistem Gereksinimleri

PAYLAŞ