WWDC 2020 nasıl izlenir? - Haberler - indir.com

WWDC 2020 nasıl izlenir?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-22 16:00:00
Editör : Görkem Günay
Kategori : Sosyal Medya

Appe, bugün itibari ile 2020 Dünya Geliştiriciler Konferansı'nı resmen başlatacak. Apple hayranlarının heyecanla bekledikleri etkinlik, iOS 14 ve iPad OS 14 gibi Apple ürünlerini ortaya çıkaracak. Peki bu yıl ilk defa tamamen çevrimiçi olarak düzenlenecek olan bu etkinlik nereden izlenebilecek?

Apple, bu akşam saat 20.00'de sektörün en popüler etkinliklerinden bir tanesini başlatacak ve Apple Dünya Geliştiriciler Konferansı (WWDC)​ 2020, Apple'ın yeni ürünleri ile ilgili olarak detaylı bilgi sahibi olmamız için fayda sağlayacak. Üstelik WWDC 2020, bu yıl ilk kez tamamen çevrimiçi olarak düzenlenecek.

Apple Hi-Fi kulaklığını bu yıl tanıtabilirApple Hi-Fi kulaklığını bu yıl tanıtabilir

Apple'ın WWDC 2020 etkinliği 26 Haziran'a kadar devam edecek ve şirket, bu etkinlik kapsamında iOS 14 ve iPadOS 14 gibi heyecanla beklenen yeni işletim sistemlerini de tanıtacak. Apple'ın yapacağı açıklamalar, milyonlarca iPhone ve iPad kullanıcısını yakından ilgilendirirken, önümüzdeki aylarda kullanıma sunulacak işletim sisteminin neler vad edeceğini gün yüzüne çıkaracak.

Apple WWDC 2020  nereden izlenir?

Tüketicilerin çok uzun bir süredir heyecan ile bekledikleri etkinlik, hemen her tür tüketiciye ulaşabilmek için farklı kanallar aracılığı ile izlenebilecek. Aşağıda yer alan bağlantılar aracılığı ile Apple'ın bu yılki geliştirici konferansını dilemiş olduğunuz kanal üzerinden takip edebilirsiniz.

  • Apple'ın geliştirici internet sitesi için buraya,
  • Apple'ın resmi YouTube kanalı için buraya,
  • Apple'ın resmi internet sitesi için buraya tıklayabilirsiniz.

 Ayrıca Apple TV'deki "Apple Events" bölümünden de etkinliği takip edebilirsiniz.

Apple, WWDC 2020'de hangi ürünlerini tanıtacak?

Apple'ın bu yıl ki geliştirici etkinliğinde merakla beklenen ilk şey, elbette ki iOS 14 oldu. iPhone kullanıcılarının bildiği gibi iOS 13, her güncellemede biri gidip biri gelen sorunlar nedeni ile tüketicileri bıktırmıştı. iOS 14'te benzer sorunların olup olmayacağını bilmek mümkün değil fakat iOS 14'ün sunacağı yeni özellikler, fazlasıyla merak ediliyor. 

WWDC 2020 kapsamında iPadOS 14, yeni watchOS, yeni tvOS ve yeni macOS da duyurulacak. Ayrıca Apple bu etkinlik kapsamında bunların dışında da sektörü etkileyebilecek açıklamalarda bulunacak. 



PAYLAŞ