WoW Classic Hakkında Yeni Bilgiler Paylaşıldı - Haberler - indir.com

WoW Classic Hakkında Yeni Bilgiler Paylaşıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-06 11:45:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

World of Warcraft Classic adıyla piyasaya sunulacak yeni oyun hakkında geliştirici firma tarafından yeni detaylar paylaşıldı. İşte konu ile ilgili detaylar. 

World of Warcraft Legion İnceleme

WORLD OF WARCRAFT WARLORDS OF DRAENOR sistem gereksinimleriWORLD OF WARCRAFT WARLORDS OF DRAENOR sistem gereksinimleri

Yılların efsane oyunlarından bir tanesi olan World of Warcraft, milyonlarca oyuncunun desteğini alırken şimdi oyun ile ilgili farklı bir heyecan yaşanıyor. Geliştirici firma olan Blizzard tarafından paylaşılan detaylara göre World of Warcraft Classic adıyla yeni bir oyun daha piyasaya sunulacak. Bugüne kadar oyun ile ilgili çok fazla detay paylaşmayan Blizzard, yeni yaptığı açıklamalarda oyun ile ilgili bazı detaylara değindi.

WoW Classic Demo çok sevildi

Blizzcon’da WoW Classic Demo etkinliğini gerçekleştiren firma, bu etkinlikten çok iyi dönüşler aldıklarını ve aynı zamanda oyun içerisindeki bazı hataların da tespit edilerek giderildiğini ifade etti. Konu ile ilgili en dikkat çeken detay ise bazı hataların bilinçli bir şekilde bırakılacak olması. 

World of Warcraft üzerinden Overwatch kutusu alabilirsiniz

1.12. sürüme dokunulmayacak!

1.12 sürümünde yer alan bazı hataların giderilmediği ve oyunun bu şekilde bırakılacağı ifade edildi. Bunun amacı ise özellikle oyuncuların 1.12’de alışkın oldukları oynanış tarzına devam etmesi ve bu özelliğe dokunulmak istenmemesi. Bu açıklama ile birlikte geliştirme sürecinde 1.12 sürüme yönelik odaklanıldığı net bir şekilde görülürken savaş sistemlerinden oyun içi içeriklere kadar tüm detaylar bu sürüm üzerine kuruluyor.

Şu anda daha çok savaş ve oyunun sistemlerinin çalışmalarını sürdüren çalışma ekibinin en önemli müjdesi ise kısa süre içerisinde oyun ile ilgili daha fazla detayı paylaşacak olması. Bu açıdan serinin hayranları ve yeni (bir anlamda klasik) oyunu oynamak isteyen kişiler için yapılacak her açıklama büyük bir ilgiyle takip edilecek. 

WoW'da taraflar birbirleri ile iletişim kurabilecek 


WORLD OF WARCRAFT 5.0 sistem gereksinimleriWORLD OF WARCRAFT 5.0 sistem gereksinimleri

PAYLAŞ