World Truck Ball 2014: En iyi Golü Atan Sen Olabilirsin - Haberler - indir.com

World Truck Ball 2014: En iyi Golü Atan Sen Olabilirsin

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Dünya kupasında en iyi golü atmak için mücadele edeceğiniz World Truck Ball 2014, minyatür kamyonlar ile dev futbol topunu rakibinizin engellemelerine takılmadan ilerleterek galip gelmeye çalışacağınız eğlenceli bir mobil futbol oyunudur.

Bol bol faul yapılan ve yapılan faullerden dolayı durdurulmayan oyunda rakip takıma ne kadar hızlı çarparsan o kadar fazla puan alabilirsiniz. Farklı güçlere sahip toplam 32 farklı takımın yer aldığı oyunda kendi takımınızı seçerek başlangıç yapacak ve rakip takım karşısında en fazla golü atarak galip gelmeye çalışacaksınız.

World Truck Ball 2014

Oyunda bulunan iki farklı moddan birisi olan Magneto Cup'da top arabanın önüne yapışmakta olup kolay bir oynanış sunduğu gibi aynı zamanda topa ya da rakibinize arabanızla çarpabiliyorsunuz. Real Cup modunda ise top yapışması ve çarpma özellikleri olmadığı için bu modu oyunda biraz daha uzmanlaştıktan sonra oynamanızı tavsiye ederiz.

İyi olan takımın kazanacağı ve Dünya kupasının en iyi takımının belirleneceği World Truck Ball 2014Android cihazınızda ücretsiz, iOS cihazınızda ise 0.99 USD karşılığında oynayabilirsiniz.

Oyunu aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla hemen indirebilir, eğlenceli bir futbol oyunu deneyimini hemen yaşamaya başlayabilirsiniz.





PAYLAŞ