World of Warship'te yeni yıl etkinliği başladı - Haberler - indir.com

World of Warship'te yeni yıl etkinliği başladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-25 10:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Wargaming imzalı sevilen PC ücretsiz çevrimiçi oyunlarından biri olan World of Warships, oyuncularına özel olarak yılbaşı etkinliği yapıyor. Wargaming'in World of serisinin bir üyesi olan World of Warships'i, seriye eklenen son oyun. Serinin son oyunu World of Warships'te, oyunculardan deniz savaşlarını komuta etmeleri beklenir. Yeni yılın yaklaşmasıyla beraber de, oyuna yeni yıl etkinliği için içerikler eklenmeye hazırlanıyor. Daha öncesinde, World of Tanks için, hem PC hem de mobil sürümleri kapsayan yılbaşı temalı oyun içi etkinliklerin düzenlendiği haberi verilmişti. Wargaming son yaptığı duyuru da, yeni yıl etkinliklerini World of Warships'le beraber sürdürdüklerini oyunculara müjdeledi.

Wargaming, World of Tanks'tan sonra World of Warships'le yılbaşı etkinliklerini devam ettirdiklerini ve etkinlik kapsamında oyunda ne gibi yenilikler olacağını açıkladı. Verilen bilgilere göre, 21 Aralık tarihi itibariyle oyundaki yerini alan yılbaşı etkinlikleri, tarihi bir olay olan North Cape Savaşı'ndan esinlenilmiş. 21 Aralık'ta başlayan etkinliğin bitiş tarihi de 17 Ocak olarak paylaşıldı. Etkinliğe kazanan oyuncular, Duke of York adındaki, İngiliz Kraliyet Donanmasının en ünlü savaş gemisini kazanma şansını elde edecek. Oyuncuların, bu gemiyi kazanmak için belli görevleri yerine getirmeleri gerekiyor. Bu görevler 5 aşamada oluşuyor. 5 aşama tamamlandıktan sonra geminin yanı sıra, yeni yıl koleksiyonu kapsamında, savaş gemilerinin parçalarını, fotoğraflarını, amblemlerini, bayraklarını ve madalyalarını kazanacaklar.

Duke of York gemisini kazandıktan sonra da oyuncuları birçok ödül bekliyor. Gemiyi kazandıktan sonra, kaptanlara yeni görevler verilecek. Bu görevler gerçekleştirildiği takdirde, şu gemileri kazanma şansına sahip olunacak;

Ernst Gaede (Alman destroyeri)

La Galissonnière (Fransız kruvazörü)

Queen Elizabeth (İngiliz savaş gemisi)

Fushun (Pan-Asya destroyeri)

New Mexico (Amerikan savaş gemisi)

Yeni yıl etkinliğinin yanı sıra bir diğer etkinlik olan Gizli Santa (Secret Santa) kapsamında, oyuncular arkadaşlarına yeni yıl hediyeleri gönderebilecekler.





PAYLAŞ