World of Warships, Gamescom'da Görücüye Çıkıyor - Haberler - indir.com

World of Warships, Gamescom'da Görücüye Çıkıyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Etkinlik

Online oyun devi Wargaming, bugün yayınladığı bir basın bildirisiyle 13-17 Ağustos 2014'te Köln Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan dünyanın en büyük interaktif oyun ve eğlence fuarı Gamescom 2014'e katılacağını duyurdu.

Köln Fuar Merkezi'nde (Koelnmesse)'de 8 no'lu salonda yer alan 720 metrekarelik devasa Wargaming standında ziyaretçiler, en yüksek kalite savaş oyunlarını yerinde deneyimleme şansına sahip olabilecekleri gibi bu deneyimi yerinde izleyenler birbirinden değerli hediyelerinde sahibi olacaklar.

World of Warships

Katılımcılar fuar boyunca gösteri katında bulunan oyun istasyonlarında küresel bir fenomen haline gelmiş World of Tanks (PC), Ödüllü World of Tanks: Xbox 360 Edition, uçak savaşı MMO'su World of Warplanes (PC) ve yeni piyasaya sürülen World of Tanks Blitz (iOS) oyunlarını oynayabilecekler.

Ayrıca geçen aylarda yaptığımız haberle sinematik fragmanını sizlerle paylaştığımız World of Warships'in (PC) prömiyerinin de bu seneki standta olacağına özellikle değinmekte fayda var. Gamescom katılımcıları merakla beklenen PC deniz savaşı oyununu ilk kez kapalı kapıların ardında deneyimleme şansına sahip olabilecekler.

World of Warships

Wargaming'in heyecan dolu oyunları ile birlikte başlayacak günlük eğlencelerinde yer alacağı Gamescom stantındaki etkinlikler canlı sahne şovları, oyun sunumları, oyun geliştiriciler ile özel konukların katılacağı talk show'lar, sahne eşantiyonları, Alienware X51 oyun sistemi, HyperX FURY USB sürücüler, Razer ürünleri, Logitech donanımı gibi ekipmanları içeren ödüller ile devam edecek.

Twitch üzerinden Wargaming'in Gamescom stüdyosunda gerçekleştireceği özel canlı yayınları 13 Ağustos Çarşamba, 15 Ağustos Cuma ve 16 Ağustos Cumartesi günleri takip edebilir ve tüm Avrupa'daki izleyiciler ile beraber ödül kazanma şansını yakalayabilirsiniz.





PAYLAŞ