World of Warplanes'in Yeni Modu Açıklandı - Haberler - indir.com

World of Warplanes'in Yeni Modu Açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Wargaming, uçak savaşı MMO'su World of Warplanes'in 1.5 güncellemesini duyurmaktan mutluluk duyar. 1.5 Güncellemesi, acemi oyuncuların bilgisayar kontrolündeki savaş uçaklarına karşı hava kontrol becerilerini geliştirecek yeni PvE oyun modunun yanında karmaşık yer hedefleri, yenilenmiş üstünlük sistemi, grafik geliştirmeleri ve yeni bir harita sunuyor.

World of Warplanes'de 3-5 oyuncunun yapay zeka tarafından kontrol edilen pilotlarla oluşturduğu takımlar, düşman uçaklara karşı yepyeni 15'e 15 PvE moduyla gökyüzüne çıkacak. PvE modu özgün savaş görevleri ve başarımlarla birlikte gelecek. Her görev tamamlandığında cephane ve mühimmat otomatik olarak yeniden yüklenecek ve her savaşın zorluk derecesi artış gösterecek.

World of Warplanes

1.5 güncellemesi, sanal pilotlar için havadan karaya saldırıları daha çekici kılacak karmaşık yer hedefleri sunacağı gibi üstünlük sistemine getireceği revizyonla takımlarda hava ve yer saldırı uçakların zaferde oynadığı rolü dengelemeyi amaçlıyor.

Yeni mod ve oyun mekaniklerindeki değişiklikler ile birlikte 1.5 güncellemesi, 3-10 seviyeler için yeni savaş arenası Kanyon'u, 1-5 seviyeler için tamamen yenilenmiş Ulusal Park haritasını, deneyimli veya başlangıç seviyesi farketmeksizin tüm oyuncular için yeni başarımları beraberinde getirecek.

World of Warplanes 1.5 Güncellemesi hakkında daha fazla bilgi ve oyuna bedava kaydolmak için: www.worldofwarplanes.eu 




PAYLAŞ