World of Warplanes Güncellemesi Duyuruldu - Haberler - indir.com

World of Warplanes Güncellemesi Duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Wargaming bugün Rusya ve Avrupa'daki oyuncular için ücretsiz oynanabilir uçak savaşı MMO'su World of Warplanes 1.4 güncellemesini duyurdu. Güncelleme Kuzey Amerika'daki oyuncular için 4 Haziran tarihinde aktif olacak.

Tüm dünyadaki oyuncular, oyun istemcilerini Yüksek Çözünürlüklü veya Standart Çözünürlüklü olarak seçebilecekleri gibi ilk premium VI. Seviye savaş uçakları eklentilerini, yenilenmiş eşleştirme sistemini, iki yeni haritayı ve oyunun grafik ve arayüz geliştirmelerini deneyimleyebilecekler.

World of Warplanes
World of Warplanes oyun istemcisi artık sanal pilotlara yüksek performanslı bilgisayarlarda maksimum grafik ayarlarında oynamaları için Yüksek Çözünürlüklü versiyon ve grafik kartlarını en yüksek ayarda kullanmayan veya oyunun sabit diskte daha az yer kaplamasını isteyenlere özel Standart Çözünürlüklü versiyon olarak iki seçenek sunuyor.

1.4 güncellemesi, Sovyet Bell P-39Q-15 Airacobra Savaşçı, Alman Supermarine Spitfire V DB 605, İngiliz Kuzey American Mustang Mk.I, Japon Kawasaki Ki-88 ve Amerikan Grumman XP-50 ağır savaşçı gibi beş yeni VI. seviye premium savaşçılarını sunuyor.

Eşleştirme sisteminin birçok özelliği göz önüne alındığında, World of Warplanes'in geliştiricileri savaşları daha ilgi çekici hale getirmek için sistemin algoritmalarına ilaveler yaptılar.

Yeni eşleştirme sistemi Matchmaker 2.0, uçaklar hangi türde ve seviyede olursa olsun, takımlar arasında eşitliği ve dengeyi sağlamak için iki takımın uçaklarını, türlerine ve seviyelerine göre birbirlerine eşitliyor. Ayrıca bu yeni sistem, oyunculara daha yüksek oranda aynı seviyede uçaklarla eşleşmeyi de sağlıyor.

Aynı zamanda, 1.4 güncellemesi 'Kış Savaşı' ve 'Gizli Hava Üssü' adlı iki yeni haritayı da içeriyor. Kuzey Işıklarıyla aydınlanan bu iki haritanın ilkinde oyuncular düşmanlarıyla karanlık ve tehlikeli bir atmosferde savaşacak ve bu mücadele I. ile V. seviye arası uçakları kapsayacak.

Gizli Hava Üssü haritası ise Kutup bölgesinde yer alan ve buzlu patikalarla döşenmiş bir gizli askeri üsten oluşuyor. Bu harita da V. ile X. seviye arası uçakların savaşmasına olanak verecek.

Oyuna ücretsiz kaydolmak ve oynamaya başlamak için lütfen www.worldofwarplanes.com adresini ziyaret ediniz.





PAYLAŞ