World of Warcraft’ın Yapımcıları WoW Classic Oynuyor! - Haberler - indir.com

World of Warcraft’ın Yapımcıları WoW Classic Oynuyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-22 10:04:02
Editör : Erkan Uluocak
Kategori : Oyun

World of Warcraft oyuncuları dünyanın her tarafından Azeroth’un, eski günlerine World of Warcraft Classic’le dönmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen Oyunun çıkışına günler kala Blizzard, oyunun orijinal sürümünü geliştiren ekibin önemli üyelerini bir araya getirerek onları birçoğunun kariyerinin başlangıcı olan topraklarda nostalji dolu, epik bir macerada buluşturuyor.

Wow'un oyun tasarımcılarından olan Alex Afrasiabi, Tom Chilton, Jeff Kaplan, Pat Nagle ve Aaron Keller Wow Classic’te bir araya geliyor. Oyunun geliştirme sürecinden en keyifli anıları bizlere paylaşarak oyunu oynuyor.

WORLD OF WARCRAFT WARLORDS OF DRAENOR sistem gereksinimleriWORLD OF WARCRAFT WARLORDS OF DRAENOR sistem gereksinimleri

Ne Zaman Yayınlanacak?

World of Warcraft Classic tüm dünyada 27 Ağustos Salı günü Türkiye saatiyle 01.00’da oynanabilir olacak. Oyundaki karakterleri nasıl oluşturulacağına dair bilgiler ve oyunun farklı bölgeler için tam sunucu listesi ve oyunculara eski arkadaşlarıyla oynama şansı verilecek.

Sahi, World of Warcraft'ı ne kadar biliyoruz? Oyunun ilk kez serverları 2004’de yayına alınmasıyla birlikte beri, milyonlarca farklı görev tamamlandı, birbirinden farklı achievementlar toplandı ve binlerce karakter yaratıldı. Bu oyunla birlikte oyun tarihinde eşi benzeri görülmemiş bir büyüklüğe ulaşan efsane de başlamış oldu.


WORLD OF WARCRAFT 5.0 sistem gereksinimleriWORLD OF WARCRAFT 5.0 sistem gereksinimleri
World of Warcraft Classic Çıkış Tarihi Belli OlduWorld of Warcraft Classic Çıkış Tarihi Belli Oldu

World of Warcraft’ın Yapımcıları WoW Classic Oynuyor!


PAYLAŞ