World of Warcraft'ın efsane oluş hikayesi - Haberler - indir.com

World of Warcraft'ın efsane oluş hikayesi

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-09 09:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Warcraft 3'ün peşinden oyuncuların beğenisine sunulan ve 17 yıldır oyuncuların hayatında yer alan World of Warcraft'ı bu kadar başarılı yapanlar nedir?

Dünyanın aylık ücret ödeyerek yer aldığı neredeyse tek oyun olan World of Warcraft, efsane oyunların başında gelir. Dünyanın şüphesiz en iyi kült MMORPG oyunu olan nitelendirilen World of Warcraft, bu büyük başarıyı nasıl elde etti?

Büyük World of Warcraft güncellemesiyle gelecek tüm yeniliklerBüyük World of Warcraft güncellemesiyle gelecek tüm yenilikler

Vanilla dönemi, World of Warcraft hikayesinin başlangıcı oldu

Oyunun Vanilla dönemi, adeta bir ısınma turu olarak nitelendirilir. Yapımcı şirket Blizzard, bu bağlamda oyunculara giriş deneyimi yaşatıyor. World of Warcraft oyununun online dünyada yer alması birçok benzer oyun için ilham olmuştur. Eşsiz oyun dünyasında sahip olan World of Warcraft oyunu aylık ücretle oynanıyor. Vanilla'nın oyun dünyasında giriş seviyesinde içeriklerle karşılaşmak mümkündür. 

Blizzard, ek paket ve hikayeler üretmek konusunda yaratıcı davranıyor

World of Warcraft’ın Legion ek paketine kadar, en iyi ek paket olarak değerlendirilen Burning Crusade’di. Blizzard’ın yaratıcı ekibi Burning Crusade’i eşsiz bir şekilde planlamıştır. World of Warcraft Legion oyunun büyük başarılar elde etmesinin temel sebebi Burning Crusade ek paketinin olmasıdır. Illidan Stormrage karakterinin Warcraft oyuncılar üzerinde etkisi oldukça önemlidir.  World of Warcraft Legion'un diğer oyuna göre daha gelişmiş bir alan sunması ve etkileyici oyun dünyasıyla heyecan verici anlar sunması oyuncular için oldukça etkileyicidir. 

World of Warcraft eşsiz görsellere sahiptir

World of Warcraft oyununun popülerliğine etkisi olan temel sebepler arasında sinematik değerlere sahip olması da gelir. Oyunun sinematik detaylarını bir araya getirerek bir film oluşturulabilir. Blizzard, bu konuda oldukça başarılı bir performans sergiler. Yeni çıkacak olan ek paketlerin sinematikleri oyuncuyu kendine her zamankinden daha fazla bağlar. Bunun yanı sıra oyunda yaptığınız her ana görevin ardından bir sinematik seyredebilirsiniz. Oyun sırasında esasında World of Warcraft romanı içerisinde keşfe çıkıyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz. Bu sebeple de World of Warcraft oyuncuyu içine alan bir yapıya sahiptir. 

World of Warcraft atmosferi ve oyun dinamikleri

Kaliteli görselleri ve grafik tasarımıyla etkileyici anlar yaşatan World of Warcraft, oyun atmosferi ile oyuncuları içine alır. Örnek vermek gerekirse raidlerde yer alan ağaçların dahi orada durmasının bir nedeni vardır. Oyunun kendine has müzikleri, haritaya özel tasarımları ve canlıların bulunması oyunu her zamankinden daha keyifli hale getirir. MMORPG tutkunları World of Warcraft ile nefes kesen anlar yaşayabilirler. Oyunun etkileyici atmosferine ayak uydurarak hızla ilerleme kat etmek mümkündür. Günümüz RPG dinamiklerini kusursuz bir şekilde taşıyan World of Warcraft oyununda, taktiklerinizi geliştirmeye odaklanın. Oyuncuları kendine bağlayan oyun hikayesi ve eşsiz mekanikleri sayesinde nefes kesen anlar yaşamak mümkündür. Sinematik dünyası sayesinde sıkılmadan vakit geçireceğiniz World of Warcraft ile genişleyen dünya yapısı içerisinde hızla ilerleme kat edebilirsiniz. Kusursuz oyun içeriğine sahip olan World of Warcraft dünyasında farklı modların ve paketlerin oluşu oyuncuların sürükleyici anlar yaşamasını sağlar. 


Redmi Note 8 Pro World of Warcraft Edition özel versiyonRedmi Note 8 Pro World of Warcraft Edition özel versiyon
World of Warcraft Esporunda yeni bir sayfa açılıyorWorld of Warcraft Esporunda yeni bir sayfa açılıyor
World of Warcraft Shadowlands çıkış tarihi resmi olarak açıklandıWorld of Warcraft Shadowlands çıkış tarihi resmi olarak açıklandı

PAYLAŞ