World of Warcraft Classic Çıkış Tarihi Belli Oldu - Haberler - indir.com

World of Warcraft Classic Çıkış Tarihi Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-16 10:02:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

World of Warcraft Classic, oyun sektörünün başarılı isimlerinden Blizzard Entertainment stüdyosu tarafından tasarlanmıştır. Hem aksiyonu hem de maverayı bir arada kullanan geliştirici şirket World of Warcraft Classic oyunu ile oyuncuların kusursuz bir deneyim yaşamalarına fırsat veriyor. MMORPG türünde geliştirilen World of Warcraft Classic oyununun çıkış tarihi nihayet belli oldu. Uzun zamandır beklenen bu aksiyon oyunu yakın zamanda oyuncuların elinde olacak. Çok oyunculu çevrim içi rol yapma oyunu olarak tasarlanan World of Warcraft Classic dünyasında belirli görevler doğrultusunda hareket ederek hayatta kalmaya çalışacaksınız. Fakat bu sandığınız kadar kolay olmayacak. 

Oyuncuların heyecanla beklediği World of Warcraft Classic oyunu Ağustos ayı itibariyle oyuncuların beğenisine sunulacak. Oyunun Ağustos ayının son günlerine doğru piyasaya girmesi bekleniyor. World of Warcraft (WoW)MMORPG türünde geliştirilen oyunun ilk çıktığı zamanlara değinmek gerekirse Blizzard tarafından 26 Ağustos tarihinde sunulacak olan World of Warcraft Classic oyunu kapalı olarak gerçekleştirilen beta testleri ise, 15 Mayıs itibariyle başlamış durumdadır. Yani oyunun beta testleri 15 Mayıs itibariyle sunulmuş olup oyunun tamamı ise 26 Ağustos itibariyle oyuncuların beğenisine sunulacaktır. Gelişmiş düzeyde içerikleri sayesinde oyuncuları memnun edecek olan World of Warcraft Classic oyunu eşsiz bir aksiyon deneyimi sunmaktadır. Halihazırda WoW aboneleri bugün itibariyle kapalı beta testine sunulan oyunda vakit geçirebilecekler. Bununla beraber oyunun stres testleri ise daha profesyonel oyuncularla 22 Mayıs tarihi itibariyle başlayacağının bilgisi verildi. 

World of Warcraft Classic'e sayılı gün kaldı

World of Warcraft Classic adlı rol yapma oyunu, herkes tarafından tahmin edileceği üzere 2006'nın Ağustos ayında sunulan Drums of War güncellemesinin yer aldığı dönemdeki orijinal geniş çaplı ve çok oyunculu oyunun yeniden tasarlanması sonucunda oluşturulacaktır. Yani şöyle ki oyun dünyasında değişiklikler yaratacak genişlemeler ya da oldukça büyük oyun mekanikleri değişimine benzer sert değişiklikler olmayacak. İlk etapta sadece canavarları öldürmeye yönelik olarak başlayacağınız oyunda zamanla güçlenerek oyuncular ile de karşı karşıya geleceksiniz. Oyuna başladığınız anda korkunç canavarların hakkından gelerek kendinizi oyunun dünyasına adapte etmeye çalışacaksınız. Daha sonra ise gerçek oyuncular ile karşı karşıya gelerek onları da ortadan kaldıracaksınız. 

Blizzard stüdyosu, World of Warcraft oyununun 15. yıl dönümünü kutlamak amacıyla oyunun halihazırda güncel olan sürümü için de çeşitli oyun içi etkinlikler yaparak farklı bir deneyim yaşatmayı planlıyor. Söz konusu planlardan biri ise 25 oyunculu olan akınlar olacak. Buna ek olarak ise, 100 dolar fiyat etiketi ile satışa sunulacak bir 15th Anniversary Collector’s Edition da Ekim ayında oyuncularla buluşacak. Bu koleksiyon sürümünde ise oyun içi binek bonusları, 10 inç Ragnaros heykeli, rozet, mousepad ve bazı sanatsal baskılar bulunacak.Oyunun farklı sahnelerinde zaman geçirmek adına özgün stratejileriniz doğrultusunda hareket edecek ve karşınıza çıkan canavarların her birini ortadan kaldırarak güçlendirici ödüllerin sahibi olmaya yönelik hareket edeceksiniz. World of Warcraft Classic, yepyeni dünyası ile yakın zamanda oyuncular kavuşacak. 





PAYLAŞ