World of Tanks'in Yeni Görev Sistemi Duyuruldu! - Haberler - indir.com

World of Tanks'in Yeni Görev Sistemi Duyuruldu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Wargaming oynaması ücretsiz online aksiyon oyunu World of Tanks için yepyeni kişisel görev sisteminin bugün itibarıyla dünya genelinde kullanıma açıldığını duyurdu.

Bu kapsamlı sistem, tankçılara farklı harekatlar arasından belirli görevleri seçerek kendi görev deneyimlerini kişiselleştirme fırsatı tanırken, görevlerin başarıyla tamamlanmasının ardından özgün ödüller sunuyor

World of Tanks

Yeni sistemde her bir harekat, oyuncuların arasından seçim yapabileceği bir görevler bütünü şeklinde oluşturuluyor. Oyuncular tek bir harekatla sınırlı kalmıyor ve farklı harekatlardaki görevleri, tüm harekatı oynamaksızın tamamlayabiliyor.

World of Tanks

Tankçılar, bir harekatta bir dizi görevi tamamladıktan sonra her görev için belirlenmiş özel bir ödülle mükafatlandırılıyor. Bu ödüllerin içinde kredi, ücretsiz tecrübe puanları, tamamı yüzde 100 tank mürettebatına sahip StuG IV (Tier 5), T28 ağır tank konsepti (Tier 7), T-55 NVA DDR (Tier 9) ve Object 260 (Tier 10) tanklarının yanı sıra kadın mürettebat üyeleri ve Çelik Kız Kardeşliği yeteneği yer alıyor.

World of Tanks'ın mobil versiyonu World of Tanks Blitz'i aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android ve iOS cihazınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ