World of Tanks Yeni İçeriklerine Kavuştu - Haberler - indir.com

World of Tanks Yeni İçeriklerine Kavuştu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Wargaming'in ödüllü çevrimiçi MMO aksiyon oyunu World of Tanks, yeni tarihsel savaş modları, haritalar ve oyun içi ödülleriyle birlikte bugün itibariyle güncellenerek oyuncuların deneyimine sunuldu.

Güncellemeyle birlikte 9.1 sürümüne yükselen oyunda oyuncular Tobruk Kuşatması ve Bryansk Cephesi adlı iki farklı çarpışma modu sayesinde tarihsel bir atmosferi yaşayabilecekleri gibi yeni kış haritası Kharkiv ile de tarihsel bir harita deneyimi yaşayabilecekler.

WOT

Oyun içi ödül eklentisini de beraberinde getiren güncelleme, oyuncuların SPG'lere özel başarımlar kazanmalarını ve takım savaşlarında özel başarı hedeflerini yerine getirerek başarım kazanmalarını da sağlayacak.

Kutup Bölgesi, Tundra, Komarin, Kasırga ve Kuzeybatı gibi ironik harita geliştirmeleri de sunan güncelleme ayrıca VK 28.01, M4 Sherman, A-20, MT25'in içinde bulunduğu 4-7'nci seviye zırhlılar içinde denge geliştirmeleri sunuyor.

WOT

Avrupa'daki oyunculara bugün itibariyle sunulan güncelleme paketini Kore'deki oyuncular 12 Haziran'da, Asya ve Kuzey Amerika'daki oyuncular ise 13 Haziran ve 17 Haziran tarihlerinde deneyimleme şansına sahipler.

World of Tanks hakkında daha detaylı bilgi ve ücretsiz olarak indirmek için worldoftanks.eu adresini ziyaret edebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ