World of Tanks: Xbox 360 Edition için Seri Atış Görücüye Çıktı (Video) - Haberler - indir.com

World of Tanks: Xbox 360 Edition için Seri Atış Görücüye Çıktı (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Wargaming bugün milyonlarca oyuncusu bulunan World of Tanks: Xbox 360 Edition için başka heyecan verici yeni içeriği 'Seri Atış'ı oyunculara sunacağını duyurdu.

Başarılı çok oyunculu tank savaşı oyunu için dünya çapında yayınlanacak olan bu içerik güncellemesi, oyuncuların en baskın Amerika Birleşik Devletler otomatik yükleyicili tankları başta olmak üzere toplam 13 yeni Amerikan ve Alman tanklarına komuta etmelerini sağlayacağı gibi iki dinamik yeni haritayı içeren Seri Atış güncellemesi ayrıca savaş alanlarını çeşitlendirecek.

T57 Heavy

Güncelleme, oyuncuların ölümcül T-57 Heavy gibi gelişmiş otomatik yükleyicili tankları geliştirmelerine ve savaşa katılabilmelerine de imkan tanıyor. Genişleyen Birleşik Devletler ve Alman teknoloji ağaçları ve yüksek seviye otomatik yükleyici tank eklentisi de oyunculara savaş stratejilerini mücadelelerine yansıtmalarını sağlamakla beraber tank sürüşü için yeni taktiksel öğeleride sunacak.

World of Tanks: Xbox 360 Seri Atış - Kutup Bölgesi

Seri Atış güncellemesindeki her harita birçok tank için ayrı taktikler sunuyor. Kutup Bölgesi, buz ve karlarla kaplı geniş alanları, kayalık mostraları, tepeleri ve dağ sırtlarını sunuyor. Buzlu ölüm tuzağındaki eğim ve kıvrımlar Kutup Bölgesi?ni çekici bir savaş alanı haline getiriyor. 

World of Tanks: Xbox 360 Edition Seri Atış - Erlenberg

Erlenberg haritası, sıkışık ve dar bir şehir ile yeşil tepeleri ortadan ikiye ayıran nehir ve üç köprüyü içeriyor. Bu köprüler ve ayrı özelliklerdeki arazi koşulları, rakip kuvvetlere karşı doğal temas noktaları yaratıyor ve çeşitli taktiksel olanaklar sunuyor.

World of Tanks: Xbox 360 Edition için Seri Atış güncellemesi hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isterseniz buraya, destansı tank savaşlarına katılmak için ise buraya tıklayabilirsiniz. Ayrıca gelen güncelleme için yayınlanan tanıtım videosunu da aşağıdan izleyebilirsiniz.




World of Tanks: Xbox 360 Edition Seri Atış Videosu


PAYLAŞ