World of Tanks için Savaşa Hazır Başlangıç Paketi Satışa Çıkıyor - Haberler - indir.com

World of Tanks için Savaşa Hazır Başlangıç Paketi Satışa Çıkıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Wargaming, dünya üzerinde milyonlarca oyuncusu bulunan savaş oyunu World of Tanks: Xbox 360 Edition için Savaşa Hazır Başlangıç Paketi'nin 12 Ağustos'ta tüm dünyada satışa sunulacağını duyurdu.

49 TL'lik indirimli fiyatıyla satışa çıkacak olan paketi tüm Xbox Live sahipleri yedi gün boyunca ücretsiz deneyimleme şansına sahip olabilecekleri gibi aynı zamanda oyunu ücretsiz olarak oynayabilen Xbox Live Gold üyeleri de deneyimlerini arttırmak için muazzam miktardaki özel eşyalardan faydalanabilecekler.

WoT Xbox

Oyuncuların ilk defa ağır zırhı ve hızlı ateş etme özelliğiyle ün kazanmış olan premium Panzer 38H Tier Alman hafif tankının sürülebileceği paketi satın alan oyuncular, tüm bunlara ek olarak gümüşleri ve deneyim puanlarını yüzde 50 oranında artıracak olan 3 günlük premium hesap, 200 bin gümüş, 1500 altın ve 30 günlük Xbox Live Gold hesap erişim kodunun da sahibi olabilecekler.

Kuzey ve Güney Amerika'da 12 Ağustos, Asya Pasifik'te 14 Ağustos, Avrupa'da ise 29 Ağustos tarihlerinde anlaşmalı yerlerde satışa sunulacak olan paket ve World of Tanks: Xbox 360 Edition hakkında daha fazla bilgi edinmek için www.worldoftanks.com/xbox adresini ziyaret edebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ