World of Tanks Blitz'in Çıkış Tarihi Açıklanıyor - Haberler - indir.com

World of Tanks Blitz'in Çıkış Tarihi Açıklanıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Geliştirdiği ve yayınladığı çevrimiçi oyunlarla adını sıkça duyduğumuz Wargaming bugün, 10-12 Haziran tarihleri arasında Los Angeles'ta gerçekleşecek Electronic Entertainment Expo'ya (E3) katılımının detaylarını duyurdu.

10 bin metrekarelik dev bir alan sahip olan Los Angeles Convention Center'ın Güney Salonu'nda bulunan 623 no'lu standda Wargaming, çoklu platform oyun listesinin yanında halen değişim sürecine devam edilen PC platformunun en etkileyici oyunlarının başında gelen World of Tanks ve eklenecek yeni araç dizisiyle World of Tanks: Xbox 360 Edition'u ziyaretçilere sunacak.

World of Tanks Xbox 360 Edition

Standa uğrayan ziyaretçiler fuar sürerken World of Tanks, World of Warplanes, World of Tanks: Xbox 360 Edition ve World of Tanks Blitz gibi birçok oyunu denemenin yanında özel hediyelere de sahip olabilecekler. 

Wargaming aynı zamanda iki yeni zırhlısını E3'te görüntüleyecek. T-62A orta zırhlısı fuar sırasında Wargaming standında, M4 Sherman orta zırhlı tankını ise Güney Salonu'nun dışındaki bölgede sergilenecek.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ