World of Tanks 1.0 Güncellemesi Efsane Şekilde Geliyor! - Haberler - indir.com

World of Tanks 1.0 Güncellemesi Efsane Şekilde Geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-25 15:22:26
Editör : Ercan Kızılkoca
Kategori : Oyun

Wargaming amiral gemisi oyunu olan World of Tanks'e 2018 mart ayında oldukça önemli güncellemeler geleceğini tüm oyuncularına duyurdu. 1.0 adında olmuş olan bu güncelleme, oyuna CORE grafik motorunu da eklemektedir ve teknolojik altyapıyı önemli derecede yenilemektedir. Görsel anlamdaki bu sağlam değişime oyun içinde ki 25'ten fazla haritanın tekrardan tasarlanması ve günümüzün de grafiksel beklentilerini karşılayacak derecede elden geçmesi ile birlikte rol almaktadır. Bundan bu şekilde oyundaki her bir harita özgün ve değişik bir strateji gerçekleştirmek üzerine tasarlanacaktır. Geliştiriciler ayrıca 1.0 güncellemesi tamamı ile yenilenecek ve her harita için özel olarak bestelenmiş oyun müzikleri ve ses efektlerinin hem de oyunun gerçekçiliğini hem de oynanış keyfini katlayacağını belirtmektedirler.

World of Tanks Geliştirme Direktörü Milos Jerabek konu ile ilgili düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi, "Her ne kadar oyunun özüne ve ruhuna her zaman sadık kalsak da 1.0 güncellemesi World of Tanks'in çıtasını oldukça bambaşka bir yere taşıyor. Yeni grafik motoru bayağı bir grafik iyileştirmeden çok daha da ötesi. Şimdiye kadar sevdiğiniz oyunun sesleri ve görüntüsü ile bambaşka bir gerçekliğe nasıl taşındığını görmüş olduğunuzde umuyoruz ki sizler de en az bizim kadar heyecanlanacaksınız."

Wargaming tarafınca geliştirilmiş olan CORE motoru oyuna oldukça yeni bir görsel derinlik, güzellik ve realizm getirirken oyunun performansını da düşürmemek üzere tasarlandı. Tek tek elden geçirilmiş olan haritalardaki arazi, su, bitki örtüsü, gökyüzü ve çevresel birimler ile fizik temelli render teknolojisiyle zengin efektlere olanak sağlamaktadır. Gelişmiş shading ve ışık modelleri, çevredeki aksiyona son aşama duyarlı su efektleri ve gerçekçi arazi kaplamaları yardımıyla savaş alanları çok daha dinamik bir hale getirilmiş olacak.

1.0 güncellemesi bir tek görsel değil işitsel anlamda da önemli yenilikler getiriyor. Bundan bu şekilde her haritanın kendine özgü bir tema müziği olacağı belirtilirken oyun içi ses ve de müziklerin aksiyonun gidişatına duyarlı bir halde değişeceğinin altı çiziliyor. Yeni müziklerde ise Kafkas dağlarının esintilerinden, Gregoryen ilahilere, Arap tınılarından uzak doğu flütlerine uzanmış olan otantik tatlar duymak mümkün. Wargaming yetkilileri her haritaya özgün bir tını verebilmek adına dünya çapında 40'tan fazla usta müzisyenle güçlerini birleştirdiklerini belirtiyorlar.

 

Son olarak yeni güncellemenin oyunun görsel ve işitsel yapısına getireceği yenilikleri deneyimlemek isteyenler için yeni bir site açılmış durumda. World of Tanks enCore 2018 adı verilen bu platform üzerinden oyuncular oyunların replay videolarını seyredebilir ve yenilenmiş grafik motorunun kendi sistemlerinde iyi mi görüneceğine göz atabilirler.

World of Tanks enCore 2018'i  http://wotencore.net/ adresinden indirebilirsiniz:

 

 

 





PAYLAŞ