Wordpress'in eticaret kalesi : Woocommerce - Haberler - indir.com

Wordpress'in eticaret kalesi : Woocommerce

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-01 17:01:03
Editör : Ali Çelik
Kategori : Donanım

Bu inceleme yazısı Wordpress tabanlı e-ticaret sitelerinin vazgeçilmezi olan Woocommerce eklentisi ve kullanımı hakkında bilgiler sunmayı amaçlar.

Wordpress'in e-ticaret kalesi : Woocommerce

İnternet hayatımıza girdiği günden beri hızla gelişiyor ve geleneksel alışkanlıklarımıza yeni soluklar getiriyor. Yıllar yıllar öncesinde   e-ticaret kavramının olmadığı bir dünyada yaşayan insanlar, günümüzün alışveriş alışkanlıklarını çok çok farklı karşılayacaktır. E-ticaret siteleri  bir ürün veya hizmetin internet üzerinden nihai kullanıcıya satıldığı internet siteleridir. Eğer bir e-ticaret sitesi kuracaksınız ve Wordpress içerik yönetimi sistemini kullanacaksanız işlerinizi son derece kolaylaştıracak ve bir o kadarda kullanışlı olan Woocommerce eklentisine ihtiyaç duyacaksınız.

E-Ticaret'e Chat Tabanlı Müşteri Desteği GeldiE-Ticaret'e Chat Tabanlı Müşteri Desteği Geldi

Woocommerce eklentisi Wordpress siteler için e-ticaret eklentisidir. Bu eklenti, bir sitenin  internet üzerinden  satış yapabilmesi için sahip olması gereken bütün özellikleri bünyesinde barındırmaktadır. Gönderim yönteminden tutun, sipariş verildiğinde gidecek olan maile kadar , promosyon ve indirim kodlarından tutun çeşitli ticaret analiz ve istatistiklerine kadar bir çok şeyi kolayca yapmanıza olanak sağlıyor.

İster ücretli ister ücretsiz neredeyse bütün e-ticaret temalı Wordpress temaları Woocommerce eklentisini kullanır. Kullanım açısından çok fazla seçenek sunduğu için kullanım menüsü ilk adımlarınızda biraz karmaşık gelecek olsada bir kaç kez kullanımdan sonra , çok rahat bir şekilde online mağazanızı yönetebileceksiniz. Tek başına kendisinin yapabildikleri  fazlasıyla yeterli olurken ,  ihtiyaç durumuna göre paralı eklentiler ile bu e-ticaret sistemini geliştirmeniz mümkündür.


Rekabet Kurumu e-ticaret siteleriyle ilgili inceleme başlattıRekabet Kurumu e-ticaret siteleriyle ilgili inceleme başlattı

Para Kazandıran Mobil Uygulamalar - İnternetten Para Kazan


PAYLAŞ