Wordpress'e VR desteği geldi - Haberler - indir.com

Wordpress'e VR desteği geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-12-21 11:22:39
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Uygulama

İçerik yönetme sistemlerinden birisi olan Wordpress, VR desteği sağlayarak kullanıcılarına yeni bir hizmet sunmaya başladı. Bundan sonra Wordpress kullanıcıları, hiçbir eklenti gerektirmeden sanal gerçeklik içeriklerine destek sağlayabilecek.

Son zamanlarda adı sıkça duyulan sanal gerçeklik (VR), teknoloji dünyasına yavaş yavaş yayılmaya ve daha popüler olmaya devam ediyor. İçerik yönetim sistemlerinde adını en çok duyduklarımızdan Wordpress'te, kullanıcılarına sanal gerçeklik teknolojisi sunacağına yönelik bilgi verdi. Bundan sonra Wordpress, kullanıcılarının sanal gerçeklik içeriklerine destek sağlayacak. Bu duyuruyla beraber, Wordpress'te sanal gerçeklik dünyasına adım atan isimlerden birisi oldu. Verilen bu haberin ardından, kullanıcıların daha ayrıntılı bilgiye sahip olabilmesi adına bazı detaylar da paylaşıldı.

Wordpress, kullanıcıları için sanal gerçeklik (VR) dünyasına geçiş yapan isimlerden birisi oldu. Wordpress bu atılımıyla beraber, birçok bloğun ve yayındaki sanal gerçeklik içeriklerinin farklı bir şekilde takip edilmesine olanak tanıdı. Bu sistemde, 360 derece içeriklerine hiçbir eklenti gerektirmeden destek sunulacak. Bu atılımın öncüsü olarak anılacak olan Wordpress, diğer sitelerin de VR dünyasına adım atmasında etkili olacak gibi görünüyor. Sitede yer alacak olan içerikler, webVR destekli tarayıcılarda video olarak sağlanacak ve 2 boyutlu olarak tam 360 derece perspektifi ile kullanıcılar tarafından içerikler görüntülenebilecek. Wordpress'te yer alan sanal gerçeklik destekli içerikleri görüntülemek için küçük bir tuş yer alıyor ve bu tuşla içeriklere ulaşılabiliyor.

Wordpress tarafından atılan bu adım, Wordpress kullanıcılarından da olumlu tepkiler aldı. Bu adımdan sonra, diğer web sitelerinin de, sanal gerçekliğe geçmesi bekleniyor.

 





PAYLAŞ