WordPress web siteleri yeni bir gelir kapısı daha oldu - Haberler - indir.com

WordPress web siteleri yeni bir gelir kapısı daha oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-14 21:03:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Sosyal Medya

İnternet ortamındaki web sitelerinin çoğunluğunun altyapısını oluşturan WordPress sistemi için yeni bir güncelleme yayınlandı. Bu yayınlanan yeni WordPress güncellemesi sayesinde yeni bir Jetpack araç getirildi. Bu Jetpack araç sayesinde aylık abonelik ödemeleri çok kolay bir şekilde temin edilebilecek. İnternet sitesi ve birçok blog altyapısı olarak tercih edilme oranı yüksek olan sistem WordPress, güncellemeler ile geliştirilmeye devam ediliyor. Şimdi ise aylık abonelik sistemine kavuşan bu altyapı, internet sitesi sahiplerinin ihtiyacı olan özelliğini karşılayacak. Herhangi bir ücretli WordPress sitesine sahip olan ve Automattic’in Jetpack araç kitine sahip olan herkes bu yeni özelliği sitesine dahil edebilecek.

WordPress’e Önemli Bir Özellik Geldi

Wordpress Gutenberg Editörünü Kullanmak İstemeyenler Ne Yapmalı?Wordpress Gutenberg Editörünü Kullanmak İstemeyenler Ne Yapmalı?

 

This is a great new feature, created by @artpi, for indie publishers to offer subscriptions and memberships on their own sites. @Longreads served as the testing ground for it. https://t.co/ROQdJwp2XZ — Mark Armstrong (@markarms) 12 Kasım 2019

 

 

Blogging tarafında site sahiplerinin sadece site yöneterek bir gelir elde etmesi oldukça zor olabiliyor. Ancak abonelik sistemi sayesinde kullanıcıların neyi sevip sevmediği anlaşılabilecek ve güvenle içeriklerini sunmaya devam edebilecekler. WordPress’in üst kuruluş editörü olan Mark Armstrong tarafından atılan tweet ile beraber küçük işletme ve girişimlerin bu abonelik sistemi ile hayatta kalabileceğini ifade ediyor. Bakalım WordPress’in bu yeni özelliği nasıl etkili olacak göreceğiz.


WordPress Gutenberg Yazı Editörü Nedir? Nasıl Kullanılır?WordPress Gutenberg Yazı Editörü Nedir? Nasıl Kullanılır?
Wordpress'e gerek kalmadan Google Drive ile blog oluşturmanızı sağlayan araçWordpress'e gerek kalmadan Google Drive ile blog oluşturmanızı sağlayan araç

PAYLAŞ