WordPress Sitenizi Masaüstünüzden Yönetin! - Haberler - indir.com

WordPress Sitenizi Masaüstünüzden Yönetin!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-12-11 11:00:56
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Donanım

İnternet sektörünün vazgeçilmez içerik yönetim sistemlerinden biri olan WordPress'in Windows ve Mac uyumlu masaüstü programı yayınlandı. Blogunuzu herhangi bir web tarayıcısına ihtiyaç duymadan WordPress programı ile bilgisayarınızdan kolaylıkla yönetmeniz mümkün.

Neredeyse tüm web sitesi ve blog sahipleri tarafından kullanılan ve bu anlamda dünyanın en popüler içerik yönetim sistemi olarak hizmetine devam eden WordPress, yaklaşık 13 yılını verdiği hizmet hayatında en büyük ve en kapsamlı yeniliğini gerçekleştirerek Wordpress Desktop uygulamalarını yayınladı.

Uzun yıllar boyunca sürekli olarak güncellenen, kendini yenileyen ve blog sahiplerine hızlı ve güvenli yoldan web sitesi yaratma imkanı sunan sistem, Windows ve Mac OS platformları için kullanıma sunduğu yeni masaüstü programı sayesinde kullanıcılara içerik yönetimi konusunda büyük kolaylıklar getirdi.  

Wordpress kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapılan programda "Sitelerim" ve "Okuyucu" olarak iki farklı bölüm bulunuyor. Okuyucu sekmesinde takip ettiğiniz blogların içerikleri hakkında bilgiler yer alıyor. Sitelerim sekmesinde ise Worpress internet sitesine bağlanıldığında yapılabilecek blog içerikleri, sayfaları, temaları, menüleri ile ilgili tüm işlemleri kontrol etmek mümkün.

Açık kaynak kodlu bir içerik yönetim sistemi olan Wordpress Desktop programı ücretsiz olarak sunuluyor. Eğer bir WordPress site sahibiyseniz aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla ya da Windows için WordPress Desktop veya Mac için WordPress Desktop bağlantılarına tıklayarak, programı bilgisayarınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ