Wordpress sitenizi ataklardan koruyun : Wordfence Security - Haberler - indir.com

Wordpress sitenizi ataklardan koruyun : Wordfence Security

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-06 19:31:02
Editör : Ali Çelik
Kategori : Donanım

Bu inceleme yazısı Wordpress sitelerinin güvenliği için kullanılan Wordfence Security eklentisini konu alır ve sistem güvenlikleri hakkında bilgiler vermeyi amaçlar.

Wordpress sitenizi ataklardan koruyun : Wordfence Security

WordFence , web sitenizi kötü amaçlı yazılım, hack, DDOS ve kaba kuvvet saldırıları gibi güvenlik tehditlerine karşı korumanıza yardımcı olan bir WordPress güvenlik eklentisidir.

Privia Security’de yeni transferPrivia Security’de yeni transfer

Web sitenize gelen tüm trafiği filtreleyen ve bilinmeyenlerden gelen şüpheli istekleri engelleyen bir web sitesi uygulaması güvenlik duvarı (WAF) ile birlikte gelir .Değişiklik ve şüpheli kod için tüm WordPress çekirdek dosyalarınızı , temalarınızı , eklentilerinizi ve klasörlerinizi yükleyen bir kötü amaçlı yazılım tarayıcısına sahiptir .Premium WordFence eklentisi  daha gelişmiş özelliklere erişim sağlar ülke engelleme , firewall kuralları içinde güncellenmektedir gerçek zamanlı , zamanlanmış tarama daha, vb.

WordPress dünyanın en popüler içerik yönetim sistemidir. Bu büyük sayı, kötü niyetli saldırılar, hack girişimleri, kod enjeksiyonları vb.Için popüler bir hedef haline getirir. Kötü amaçlı yazılım taraması, şüpheli etkinlikleri engelleme veya web sitenizi izleme gibi gelişmiş şeyler için bir WordPress güvenlik eklentisine ihtiyacınız vardır .

Bu eklentiyi kullanarak Wordpress site admin panelinize giriş için iki faktörlü doğrulama seçeneğini aktif edebilirsiniz.

 


İlgili uygulamalar

Türkiye'nin ilk siber güvenlik lisesi


PAYLAŞ