WordPress İçin En İyi Güvenlik Eklentileri - Haberler - indir.com

WordPress İçin En İyi Güvenlik Eklentileri

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-13 16:01:03
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

WordPress, en çok tercih edilen CMS’lerden birisi olsa da bu bazı durumlarda dezavantaj yaratabiliyor. Kodları açık kaynak olduğu için herkes tarafından erişilebilen WordPress için açık bulmak da bu nedenle mümkün. Bu tip durumlara karşı ise WordPress için en iyi güvenlik eklentileri rehberimiz ile güvenliğinizi üst seviyeye taşıyabilirsiniz.

İşte WordPress için en iyi güvenlik eklentileri

  1. Wordfence

WordPress güvenliği denildiğinde pek çok özel ayar seçeneği sunan Wordfence, güvenlik için tercih edilebilecek liste üstü eklentilerden birisi. Sitenizdeki güvenlik durumunu kolayca analiz edebileceğiniz Wordfence, ücretsiz olarak kullanılabiliyor. Bunun yanı sıra Bruteforce saldırılarını engelleme, iki faktörlü kimlik doğrulama gibi pek çok özelliği bulunan Wordfence, ileri seviye kullanıcılar tarafından çok daha etkin bir şekilde kullanılabilir.

Wordpress 5.0 Beta 2 indirilebilir durumdaWordpress 5.0 Beta 2 indirilebilir durumda

Youtube SEO Ve Videoları Öne Çıkartma

  1. Sucuri Security

 Sucuri tarafından Wordpress için geliştirilen Sucuri Security, DOS saldırılarından bruteforce saldırılarına kadar pek çok saldırıya karşı siteye kalkan oluşturuluyor. Dosyalarda yapılan değişiklikleri izleme gibi önemli özellikler sunan Sucuri Security, gelişmiş bir güvenlik duvarı oluşturulmasında etkin.

  1. BulletProof Security

Güvenlik noktasında bir diğer alternatif olan BulletProof Security, kullanım konusunda en basitlerden birisi. Eklenti kurulumu sonrasında birkaç küçük ayar ile güvenlik açıklarınızı kapatabilirsiniz. Eklenti aynı zamanda Htaccess dosyasını düzenlemede de kullanıcılara kolaylık sunuyor.

Bu güvenlik eklentilerini kullanarak sitenizdeki güvenlik seviyesini kolayca üst düzeye çıkarabilir ve sitenizi daha iyi hale getirebilirsiniz.

Kaynak: Arama Motoru



PAYLAŞ