WordPress İçin En İyi Cache Eklentileri - Haberler - indir.com

WordPress İçin En İyi Cache Eklentileri

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-26 19:00:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

WordPress sitelerin önbellekleme sistemi ve performans artışı için kullanılması gereken cache eklentileri için yine pek çok seçenek mevcut. Peki, hangi eklenti cache konusunda yeterli? Wordpress için en iyi cache eklentileri hangileri?

Web sitelerinde yükün azaltılması ve aynı zamanda hızlı bir şekilde sitenin hizmet vermesi adına optimizasyon yapılması gerekir. Cache eklentileri bu aşmada kullanıcılar büyük bir destek sağladığı gibi web sitesinin SEO çalışmalarına dahi olumlu bir katkı sağlar. Bu nedenle de Wordpress sistemlerinde mutlaka uygun bulunan bir cache eklentisinin kullanılması gerekir.

WordPress Sitenizi Masaüstünüzden Yönetin!WordPress Sitenizi Masaüstünüzden Yönetin!

İşte WordPress için en iyi cache eklentileri

  1. W3 Total Cache

Cache konusunda lider durumunda olan W3 Total Cache, ilk tercih edilebilecekler arasında. Otomatik olarak siteye ayar yapılabileceği gibi sitenize özel olarak ayarlamalar da yapabilirsiniz. Sayfa, nesne önbellekleme gibi pek çok ayarı barındıran W3 Total Cache aynı zamanda CDN gibi farklı ayarlamaları da beraberinde sunuyor. Çok fazla ayar sunan W3 Total Cache, bu konuda en iyi çözümlerden birisi.

  1. WP Rocket

WP Rocket Cache eklentisi ücretli seçenekler arasında belki de en iyisi olurken, pek çok farklı ayarı ve optimizasyonu beraber sunuyor. CDN, Google Font optimizasyonu, DNS, çoklu alan desteği, GZIP sıkıştırması gibi işlemlerin yapılmasını sağlayan WP Rocket Cache, bu özelliklerin dışında da yine SEO ve cache konusunda özel seçenekler sunuyor.

  1. WP Fastest Cache

Diğer eklentilere göre ara yüzü daha sade ve kullanımı daha kolay olan Cache eklentisi WP Fastest Cache sitenizin performansını artırmanızı sağlayacaktır. Eklenti sayesinde sitenizde bulunan JavaScript, HTML ve CSS dosyalarınızı küçültebilir, yine bu dosyaları birleştirebilir ve bu sayede sitenize gelen sorgu sayısını önemli ölçüde azaltabilirsiniz.

Chrome, Firefox ve Safari'de DNS Önbelleği Nasıl Temizlenir?

Eklenti .htaccess dosyanızı otomatik olarak düzenler. Bu sayede ekstra uğraş gerektirmeden sitenizde gerekli ayarlamaları gerçekleştirmiş olursunuz.

Kaynak: Arama Motoru


Ayın Ücretsiz Wordpress Temaları - Eylül 2018Ayın Ücretsiz Wordpress Temaları - Eylül 2018
Wordpress 5.0 Beta 2 indirilebilir durumdaWordpress 5.0 Beta 2 indirilebilir durumda

PAYLAŞ