WordPress 5.6 Simone güncellemesi yayımlandı - Haberler - indir.com

WordPress 5.6 Simone güncellemesi yayımlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-10 14:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Birçok sitenin altyapısını oluşturan Wordpress, kolay kurulumu ve basit özelleştirilebilir arayüzü sayesinde milyonlarca kişi tarafından kullanılmaya devam ediyor. Bu söz konusu platform için WordPress 5.6 Simone güncellemesi yayınlandı. Her güncelleme ile beraber kullanıcılarına küçük yenilikler sunan şirket, güvenlik açıklaarına da odaklanmayı ihmal etmiyor. Ancak WordPress bu yeni güncellemesi ile beraber köklü değişikliklere gidiyor. Güvenlik açıkları kapsamında oldukça fazla güncelleme sunan WordPress, yeni güncellemesinde Simone adı ile geliyor.

WordPress 5.6 Simone güncelleme ve gelişmeler

Wordpress sitenizi ataklardan koruyun : Wordfence SecurityWordpress sitenizi ataklardan koruyun : Wordfence Security

Başarılı sanatçı olan ve Feeling Good, Gifted and Black ve Four Women gibi şarkıları ile tanınan isim Nina Simone’dan ilham alan şirket, bu güncellemesi kapsamında düzen esnekliği de sunuyor. Kullanıcılara ister kodlu bir şekilde isterse de, kodsuz olarak düzenleme imkanı sunan WordPress, daha fazla araç ile kullanıcılar en iyi şekilde özgür olmasını istiyor. Yeni güncelleme ile beraber daha fazla blok modeli sunacak olan WordPress, diğer yandan video altyazıları için de bir takım yeniliklere sahip oluyor. Artık videolara daha kolay altyazı eklemeye imkan tanıyacak olan bu güncelleme ile işler daha da basitleşmiş olacak.

Farklı temaların yer alacağı yeni blok desenleri ile yapılan altyapı, kısa süre içinde daha kolay bir şekilde özelleştirme imkanı tanıyor. Varsayılan temada ise erişilebilirliği internet sitensinin merkezine katmayı odaklı güncelleme gerçekleşiyor. WordPress güncellemesi artık doğrudan panel ayarlarına yerleştirildi. Bu sayede el ile güncelleme yapmak mümkün hale gelecek.


Milyonlarca WordPress site saldırıya uğradıMilyonlarca WordPress site saldırıya uğradı
Google, WordPress Web Hikayeleri eklentisini paylaştıGoogle, WordPress Web Hikayeleri eklentisini paylaştı

PAYLAŞ