WordPress 3.8 Parker indir - Haberler - indir.com

WordPress 3.8 Parker indir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

Blog geliştiricileri ve kişisel blog sahipleri arasında en popüler içerik yönetim sistemi olan Wordpress, oldukça iddialı özellikleriyle yeni sürümü WordPress 3.8 Parker'ı yayınladı.

Yönetim panelinde yapılan tasarım değişikliklerinin yanı sıra daha basit ve anlaşılabilir bir panele sahip olan içerik yönetim sistemi, kullanıcıların farklı cihazlar üzerinde en iyi sonucu alabilmeleri için geliştirilmiş durumda. Yönetim panelinde bulunan değişik renk paletlerini tercih ederek panel özelleştirmesi yapabileceğiniz WordPress 3.8 Parker ayrıca temalarını yeniden tasarlayarak yapılan değişikliğe dahil olarak temalarını da yenilikleri ile kullanıcılarına sunmuş oldu.

Geniş bir geliştirici ve destekçi kitlesine sahip olan açık kaynak kodlu WordPress 3.8 Parker' ı sahibi olduğunuz WordPress tabanlı blogunuzun yönetim paneli üzerinden ''Güncelle'' butonuna tıklayarak güncelleyebilir ya da sitemiz üzerinden indirerek sunucunuzdaki dosyaları güncelleyebilirsiniz.

En güncel versiyona sahip olan WordPress'i tercih ederek internet sitenizdeki back-end işlerini hızlıca halletmiş olur, front-end tarafına yoğunlaşabilirsiniz. Sizlere hazır temalar, eklentiler, güvenlik sistemleri ve daha da fazlasını sunan WordPress'i tercih etmek size zamanınızı iade edecektir.





PAYLAŞ