Wolfteam Turnuvasına Rekor Sayıda Katılım Gerçekleşti - Haberler - indir.com

Wolfteam Turnuvasına Rekor Sayıda Katılım Gerçekleşti

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-20 02:45:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Türkiye'nin en popüler FPS oyunlarından birisi olan Wolfteam için düzenlenen ve sadece oyun içerisinde bulunan Zaitsev silahı ile mücadele edilecek turnuvaya rekor sayıda katılım oldu. Toplam 1238 takım ve 3714 oyuncunun yarışacağı turnuvanın toplam ödülü 100 bin Türk Lirası olacak. Bu turnuva 4 Şubat 2019 tarihinde başlayacak ve final maçı YouTube üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Apex Legends’te dev temizlik: 16 bin oyuncu banlandı!

Wolfteam'de Kafes Sistemi BaşladıWolfteam'de Kafes Sistemi Başladı

Wolfteam Turnuvasına Rekor Sayıda Katılım Gerçekleşti

Netmarble Türkiye, Türkiye'nin en popüler FPS oyunu olan Wolfteam için oyuncuların arkadaşıyla birlikte katılacağı bir turnuva düzenleniyor. Başvurular 28 Ocak 2018 tarihinde sona eren Wolfteam Zaitsev Turnuvası rekor katılıma ulaşmayı başardı. Her biri 3 kişiden oluşan 1238 takım, toplamda 3714 oyuncu Wolfteam Zaitsev Turnuvası'nda mücadele edecek. 4 Şubat 2019 tarihinde başlayacak olan turnuvanın final maçı ise YouTube üzerinden izlenebilir olacak. Bu sayede izleyiciler YouTube üzerinden rahat bir şekilde izleyebilecekler.

Bu turnuvada 64 takım 100 bin Türk Lirası'nı paylaşacak. Espor oyuncusu olmayan amatör bilgisayar oyuncularına da arkadaşlarıyla birlikte turnuva heyecanını yaşama ve eğlenme vaadi sunan Wolfteam turnuvası, oyunculara bu eğlencenin yanında büyük ödüller de sunuyor. Wolfteam Turnuvası'nda toplam ödül havuzu olarak 100 bin Türk Lirası belirlendi. İlk 64'e giren tüm takımlar ödül kazanacak. Birinci olan takım 30 bin Türk Lirası, ikinci takıma 15 bin Türk Lirası, üçündü takım 7 bin 500 Türk Lirası, 4'üncü ve 8'inci sıra arasında yer alacak. Ayrıca takımlar 2 bin 100 Türk Lirası, 9-16 arası 1.500 Türk Lirası, 17-32 arası 900 Türk Lirası, 32-64 arası ise 510.000 JP kazanacak. 

Netmarble Corp. muhteşem bir mobil oyun tecrübesi sunarak dünya çapında her yaştan kitleleri eğlendirmeyi başardılar. 2000 yılında Kore tarafında kurulmuş olan Netmarble, dünya çapında en hızlı büyüyen mobil oyun şirketlerinden biri olarak listeleniyor. 5000'in üzerinde çalışanı ile birlikte şirket, Lineage 2:Revolution, MARVEL Future Fight, Paramanya ve Seven Knights'ın da  aralarında bulunduğu en başarılı mobil oyunlardan bazılarını üretip sunuyor. Bu turnuvayı izlemek istiyorsanız, turnuva saatinde YouTube üzerinden canlı olarak izleyebilirsiniz.


Wolfteam Yıldızlar Ligi'nin kazananı belli olduWolfteam Yıldızlar Ligi'nin kazananı belli oldu
Wolfteam Yıldızlar Ligi, ikinci haftasına girdiWolfteam Yıldızlar Ligi, ikinci haftasına girdi
Wolfteam Süper Kupa Şampiyonu Belli OlduWolfteam Süper Kupa Şampiyonu Belli Oldu

PAYLAŞ